• PRO TV
  • Phoebe Tonkin, aparitie cu stil la un eveniment monden din Australia. Cum a impresionat Cleo din H2O

Phoebe Tonkin, aparitie cu stil la un eveniment monden din Australia. Cum a impresionat Cleo din H2O

Phoebe Tonkin, aparitie cu stil la un eveniment monden din Australia. Cum a impresionat Cleo din H2O

Phoebe Tonkin si-a impresionat in urma cu putin timp fanii, dupa ce a aparut la cel mai cool eveniment din Australia.Tanara a stralucit intr-o rochie lejera, de vara.

Va mai amintiti de Emma, Cleo si Rikki, trei fete care devin prietene inseparabile dupa ce raman blocate pe insula Mako, unde capata abilitatati de a controla apa, dar si de a se transforma in sirene atunci cand sunt atinse chiar si de cel mai mic strop de apa?

Ei bine, datorita acestui serial care a marcat o generatie, actritele Claire Holt, Phoebe Tonkin si Cariba Heine au devenit vedete peste noapte si, o parte dintre ele, au ajuns chiar sa cucereasca showbiz-ul american. Phoebe Tonkin, sirena Cleo din productia australiana, a reusit la randul ei sa cucereasca America si si-a facut debutul in CW cu rolul unei vrajitoare rasfatate din serialul "The secret circle".

VEZI IMAGINILE AICI.

Vazandu-i abilitatile producatorii au propus-o pentru cateva aparitii in "The Vampire Diaries" si apoi au transformat-o intr-o prezenta constanta a serialului "The Originals". Acum, ea isi petrece majoritatea timpului in SUA, iar in vacantele dintre sezoane merge in Australia, unde participa la tot felul de evenimente mondene.

Citeste restul articolului si vezi imaginile aici.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni