• PRO TV
  • "Regele Instagramului", care se lauda ca se culca cu 17 femei saptamanal, s-a cumintit! Cum arata prima lui iubita

"Regele Instagramului", care se lauda ca se culca cu 17 femei saptamanal, s-a cumintit! Cum arata prima lui iubita

"Regele Instagramului", care se lauda ca se culca cu 17 femei saptamanal, s-a cumintit! Cum arata prima lui iubita

Dan Bilzerian s-a autointitulat "Regele Instagramului" datorita pozelor mai putin obisnuite in care apare inconjurat de femei imbracate sumar la petreceri, de arme sau in ipostaze pe care altii le considera "intime".

Milionarul considerat un adevarat Casanova nu s-a sfiit niciodata sa faca public stilul lui de viata scandalos. Inconjurat mereu de femei superbe, Dan sustine ca se culca si cu 17 femei pe saptamana, pana de curand.

"Regele Instagramului" s-a indragostit insa de Sofia Bevarly, despre care spune ca e prima lui iubita serioasa. "E sexy si desteapta", a spus Bilzerian despre tanara de 21 de ani, care e mult mai mica decat el si pe care a cunoscut-o intr-o maniera nu tocmai... romantica.

 

Looking like Lieutenant Dan

A post shared by Sofia Bevarly (@sofia_bevarly) on

Dan a povestit ca Sofia a mers la o petrecere data de el pe un iaht si ca, inainte sa se culce cu ea, mai intretinuse relatii cu trei femei. "Am stat putin de vorba cu ea si mi s-a parut ca e diferita. E cool, o duce capul si ii plac o gramada din lucrurile care imi plac si mie", a spus Bilzerian, care a specificat ca o femeie trebuie sa fie super atragatoare ca sa-i atraga macar atentia.

 

Puppy Love ❤️ ????

A post shared by Sofia Bevarly (@sofia_bevarly) on

"Mi s-au schimbat gusturile pe masura ce am imbatranit. Vreau tot ce e mai bun si e valabil pentru femei, masini, jucarii. Imi place sa tot urc un munte, nu sa raman pe loc", a precizat "Regele Instagramului", care e jucator profesionist de poker.

 

Happy birthday @sofia_bevarly

A post shared by Dan Bilzerian (@danbilzerian) on

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni