• PRO TV
  • Vestea trista primita de Georgina. Desi este insarcinata, iubita lui Cristiano Ronaldo trece printr-o perioada dificila

Vestea trista primita de Georgina. Desi este insarcinata, iubita lui Cristiano Ronaldo trece printr-o perioada dificila

Vestea trista primita de Georgina. Desi este insarcinata, iubita lui Cristiano Ronaldo trece printr-o perioada dificila

Georgina Rodriguez nu trece prin momente prea fericite. Conform celor de la The Sun, iubita lui Cristiano Ronaldo a pierdut sprijinul parintilor sai. Acestia refuza sa se implice in viata fiice lor, iar relatia dintre ei s-a racit semnificativ. 

Desi urmeaza sa devina mama pentru prima in luna octombrie a anului 2017, Georgina nu se bucura de sustinerea parintilor sai in aceste momente atat de speciale din viata unei femei. 

In varsta de 23 de ani, iubita lui Ronaldo se bucura de sprijinul familiei fotbalistului, insa mama si tatal sau nu se declara multumiti de faptul ca tanara este insarcinata.

Conform reviste portugheze VIP, acestia au hotarat sa rupa orice legatura cu fiica lor. Tatal Georginei, Eduardo Rodriguez, cel care traieste in Argentina, si mama ei, Ana Maria Hernandez, cea care traieste in Italia, nu isi sustin fata si nu mai planuiesc sa o contacteze.


In prezent, modelul de origine spaniola locuieste in Madrid, alaturi de Cristiano Ronaldo, si se implica activ in cresterea copiilor acestuia. 

Bebelusul este primul copil al fotbalistului care va veni pe lume fara ajutorul unei mame surogat. In luna iunie, Cristiano a devenit tatal Evei Maris si a lui Mateo. Fotbalistul mai are un baietel in varsta de sapte ani, Cristiano Jr.  

In ciuda neplacerilor produse de familia sa, Georgina se intelege foarte bine cu Dolores Aveiro, mama fotbalistului. The Sun scrie ca modelul urmeaza sa devina mamica unei fetite, iar pana cand aceasta se va naste, tanara isi exerseaza rolul de mama alaturi de copiii lui Cristiano Ronaldo.




 


Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni