• PRO TV
  • Toata lumea spune Romania, jos palaria! din 19 septembrie, numai la PRO TV

Toata lumea spune Romania, jos palaria! din 19 septembrie, numai la PRO TV

Toata lumea spune Romania, jos palaria! din 19 septembrie, numai la PRO TV

Florin Busuioc, Catalin Neamtu si Tania Popa s-au pregatit intens pentru a aduce in fata telespectatorilor multa voie buna, umor si vedete, care mai de care, ce se vor intrece in probe amuzante la Romania, jos palaria!, din 19 septembrie, in fiecare marti, de la 21:30, numai la PRO TV.

Romania, jos palaria! este o emisiune concurs, care pune in centrul atentiei tara noastra, prin tot felul de detalii amuzante, perfecta pentru o seara frumoasa petrecuta alaturi de intreaga familie. Informatii interesante, personalitati de seama care au contribuit la istoria sau la cultura acestei tari, omagii aduse marilor actori, dar si romanilor din zilele noastre care lupta sa puna Romania pe harta internationala a lumii prin realizarile lor sunt doar cateva elemente ce transforma aceasta emisiune intr-un show care are atat emoti, cat si divertisment.  

Romania, jos palaria este un format care m-a cucerit pe loc pentru ca este unic! Stiu cat este de usor sa gasim motive pentru care sa nu apreciam tara in care traim, insa mai stiu si ca exista extrem de multe motive pentru care sa spunem: Jos palaria!, trebuie doar sa vrem sa le vedem. Noi le aratam telespectatorilor o parte din aceste motive! Avem mult umor, avem si emotie, avem invitati minunati, avem doi capitani de echipa cu care este greu sa concurezi la capitolul umor! Avem invitati speciali, avem muzica live, avem dans, avem explozii si avem un public minunat, care se implica activ in concurs! Din 19 septembrie va invit sa spunem cu totii: Romania, jos palari! si sa radem pe cinste!, a declarat Florin Busuioc, gazda emisiunii. 

Catalin Neamtu, capitanul echipei albastre a marturisit entuziasmat: Abia astept sa vada toata lumea cat de mult ne-am distrat noi la filmari! Nu credeam ca ma pot distra atat de tare muncind. Cred ca la Romania, jos palaria! cel mai important lucru este raportul dintre umor si informatiile utile pe care telespectatorii le vor descoperi. Eu sunt convins ca cei de acasa vor sta pe canapea, vor intra in atmosfera emisiunii si vor da primii raspunsurile corecte. Nu imi e rusine sa recunosc ca asa faceam si eu cand prindea un concurs! Hai, echipa albastra!!

Fiecare editie de filmare m-a stors de energie intr-un mod atat de placut si mi-a demonstrat inca o data ca eu nu mi-am descoperit inca butonul de pornire/oprire! Sunt tot timpul 100% acolo. Aproape ca am lesinat de ras si mi-am pierdut vocea de cateva ori, insa toate eforturile mele au meritat! Am avut invitati minunati, care au intrat repede in jocul nostru si au dat si ei 100%, iar asta face din Romania, jos palaria! un proiect minunat la care se poate uita intreaga familie.Echipa mea, echipa rosie este cea mai buna, asa ca ii invit pe telespectatori sa ne incurajeze de acasa!, a declarat Tania Popa plina de entuziasm. 

De marti, 19 septembrie, de la ora 21:30, telespectatorii sunt invitati sa intre si ei in jocul lui Busu, alaturi de Tania Popa si Catalin Neamtu, pentru a putea spune Romania, jos palaria!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni