• PRO TV
  • Fiica lui Alain Delon iubește de opt ani același bărbat. Tatăl ei a binecuvântat relația lor

Fiica lui Alain Delon iubește de opt ani același bărbat. Tatăl ei a binecuvântat relația lor

Fiica lui Alain Delon iubește de opt ani același bărbat. Tatăl ei a binecuvântat relația lor

Anouchka Delon (27 de ani) este unica fiică a marelui actor Alain Delon. De opt ani are o relație cu un actor de comedie care ia viața în serios.

Anouchka Delon și Julien Dereims (30 de ani) formează un cuplu discret de tineri actori de comedie. S-au cunoscut în 2010 la un curs de artă dramatică în Paris. Acolo l-a văzut jucând și Alain Delon și l-a luat repede sub aripa lui. În 2013 l-a distribuit în piesa sa de teatru Une Journee ordinaire, în care tânărul comedian a jucat alături de Alain Delon și de iubita lui, Anouchka. Într-un interviu acordat closermag.fr în 2015, marele actor avea doar cuvinte de laudă la adresa lui: „Este un băiat excepțional și țin degetele încrucișate ca să fie bine pentru Anouchka”, a spus Delon.

FOTO: Alain Delon și fiica lui, în piesa „Une Journee ordinaire” - 2013

Starul francez a binecuvântat relația lor, mai ales după ce a văzut cât de mare este iubirea dintre cei doi. Anouchka este cea care îi face adesea declarații de dragoste pe rețelele sociale, devoalând astfel cât de mult ține la partenerul ei.  

„Cea mai mare chemare a unei femei este să-l conducă pe bărbat la sufletul lui și să-l unească cu Sursa. Cea mai mare chemare a unui bărbat este să protejeze femeia, astfel încât ea să pășească pe pământ fără să se rănească. Și este exact ce faci tu pentru mine. Sunt mândră de tine”, a scris Anouchka pe Instagram.

În ciuda notorietății și averii tatălui ei, Anouchka Delon este o fire independentă. Nu a vrut să beneficieze de roadele muncii marelui actor. Ea locuiește împreună cu Julien Dereims într-un apartament de 38 de metri pătrați din Paris. Pe ușa de la intrare au pus un panou pe care scrie „Intrarea artiștilor”. Sub același acoperiș cu ei mai trăiesc două suflete: un câine și o pisică.

„Oamenii își imaginează că locuiesc într-un palat și că am un Rolls. Dar eu locuiesc într-un apartament de 38 de metri pătrați cu omul meu, cu câinele meu și cu pisica mea și totul este bine”, s-a confesat tânăra actriță.

FOTO: Julien și Anouchka în piesa „Libres sont les papillons”

Anouchka și „omul ei” joacă și acum în piese de teatru împreună și nu se gândesc la nuntă. Le place cum evoluează relația lor, deși celebrul ei tată și-ar dori să o vadă în fața altarului. La jumătatea lunii iulie, cei doi amorezi au fost în vacanță în Turcia, unde au făcut plajă, s-au scăldat în marea albastră și au urmărit finala Campionatului Mondial de Fotbal din Rusia. „Campionii lumii la capătul lumii”, a scris Julien pe Instagram. Iubita lui și-a etalat formele la plajă, într-un costum de baie one piece, de culoarea echipamentului naționalei Franței.


Citește și: Destinul tragic al femeilor care l-au iubit pe Alain Delon

Anouchka Delon este fiica lui Alain Delon și a fotomodelului olandez Rosalie van Breemen
. Cei doi au avut o relație de 15 ani, dar nu s-au căsătorit niciodată. Au mai făcut un băiat împreună, Alain Fabien Delon, care este și el actor. Cei doi copii au fost martorii divorțului părinților lor în 2002, eveniment care i-a afectat pe amândoi. În final, Alain Delon a obținut custodia ambilor copii, iar Rosalie și-a căutat alinarea în brațele altui bărbat. După două mariaje ratate, a decis să se retragă în insula Sylt (administrație germană), unde lucrează la cea de-a treia sa carte.

Alain Delon mai are un fiu, Anthony Delon (53 de ani), cu singura lui soție - Nathalie Delon. Dintr-o relație extraconjugală, marele actor s-a ales cu încă un copil, pe care nu l-a recunoscut oficial niciodată

Fotografii: Getty Images/Une Journee ordinaire - YouTube

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni