• PRO TV
  • Christian Bale, criticat de toată lumea pentru discursul său nepotrivit de la Globuri

Christian Bale, criticat de toată lumea pentru discursul său nepotrivit de la Globuri

Christian Bale, criticat de toată lumea pentru discursul său nepotrivit de la Globuri

Discursul pe care actorul l-a susținut la Globurile de Aur a inflamat toată presa de peste Ocean, dar a scos-o din minți și pe fiica lui Dick Cheney.

Christian Bale a primit felicitări de la familia lui Cheney pentru rolul său din filmul Vice, în care intră în pielea celebrului politician. A fost recompensat cu Globul de Aur pentru pentru cel mai bun actor într-un musical sau o comedie, însă a dat-o rău în bară în timpul discursului din seara galei. Bale le-a mulțumit unor oameni dragi pentru succesul înregistrat cu filmul Vice, însă apoi a găsit cuvinte de apreciere și pentru Satana, căruia i-a mulțumit pentru că l-a inspirat să joace acest rol.

Remarca actorului nu a fost pe placul fiicei lui Dick Cheney, care a răbufnit pe Twitter. „Probabil că Satana l-a inspirat să facă și asta”, a scris Elizabeth Lynne Cheney, distribuind un articol din 2008 în care scria că actorul a fost arestat pentru că și-a agresat mama și sora.

Nici presa nu s-a lăsat mai prejos, prezentatorul TV Brian Kilmead declarând că Bale e un actor bun, dar detestă republicanii, „în special pe Dick Cheney”. La rândul său, jurnalistul Steve Doocy a afirmat: „Am văzut un Christian Bale devenind politic într-un show care nu are nicio legătură cu politica”, conform aceshowbiz.com.

Citește și: De ce vor actorii să câștige măcar un Glob de Aur. Iată câți bani le intră în conturi!

Deși declarația lui Christian Bale face referire la Satana, care l-ar fi ajutat să interpreteze mai bine rolul fostului vicepreședinte american Dick Cheney, multă lume a considerat că actorul l-a comparat pe Cheney cu Diavolul. Cel mai probabil, cei care au avut această impresie au greșit. 

Într-un interviu anterior, Christian Bale declara că Dick Cheney „este un minunat om de familie, un tată nemaipomenit, un cititor înrăit, avea un creier de vicepreședinte și citea constant istorie.”

Tocmai pentru că a născut aceste controverse, discursul lui Bale nu ar fi trebuit să alunece în această direcție, iar mulți sunt de părere că trebuia să se rezume la a le mulțumi celor din familie și producătorilor filmului.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni