• PRO TV
  • Kevin Hart a dezvăluit ce glume ar fi spus la Premiile Oscar 2019, dacă ar fi fost gazda evenimentului

Kevin Hart a dezvăluit ce glume ar fi spus la Premiile Oscar 2019, dacă ar fi fost gazda evenimentului

Kevin Hart a dezvăluit ce glume ar fi spus la Premiile Oscar 2019, dacă ar fi fost gazda evenimentului

Cu un ochi plânge, cu unul râde. Comediantul Kevin Hart a dezvăluit pe cine ar fi ironizat la decernarea premiilor Oscar, dacă ar fi fost lăsat să fie gazda show-ului.

Kevin Hart s-a consolat cu ideea că nu va fi prezentatorul galei de decernare a premiilor Academiei Americane de Film. Actorul a fost nevoit să se retragă din această poziție, la scurt timp după ce fusese anunțat, din cauza unor postări discriminatoare mai vechi de pe Twitter. 

Făcând haz de necaz, actorul în vârstă de 39 de ani a dezvăluit ce glume ar fi spus pe scenă în timpul galei din 25 februarie 2019. Printre celebritățile care ar fi ajuns subiect de glume la Oscaruri se numără Nicole Kidman, care în trecut a oferit lumii întregi motive de râs. Cum a fost, de exemplu, ciudatul mod în care actrița a aplaudat la ceremonia decernării Oscarurilor din 2017.

„Asta aproape a distrus-o pe Nicole. Vedeți scena asta? Au surprins-o în timp ce aplauda aiurea. Atunci s-a spus că avea bumeranguri, în loc de mâini. Nu vrei să faci asta. Așa că trebuie să te relaxezi. Nu s-ar fi întâmplat la fel dacă ar fi fost un moment relaxant”, a spus actorul.

Citește și: Gala Premiilor Oscar, pentru prima dată în 30 de ani fără prezentator

Kevin Hart a trecut apoi la Meryl Streep, pe seama căreia ar fi făcut mișto, amintind de ceremonia din 2015 când actrița i-a făcut galerie, destul de zgomotos, Patriciei Arquette

Nici Denzel Washington nu ar fi scăpat de ironiile lui Hart, care ar fi intrat în colimatorul comediantului pentru reacțiile pe care le are colegul său de breslă într-o zi dezastruoasă.

„Off, aveam atâtea lucruri de spus. Ar fi fost incredibil”, a spus Kevin Hart într-un interviu acordat emisiunii The Late Show a lui Stephen Colbert.   

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni