• PRO TV
  • Feli a lansat două piese interzise minorilor. Artista dezvăluie ce înseamnă pentru ea iubirea

Feli a lansat două piese interzise minorilor. Artista dezvăluie ce înseamnă pentru ea iubirea

Feli a lansat două piese interzise minorilor. Artista dezvăluie ce înseamnă pentru ea iubirea

Feli Donose e plină de senzualitate în cel mai nou videoclip al ei, care reunește două piese despre „iubire”, „haine” și „carne”.

Artista se dezvăluie în cel mai nou videoclip de pe YouTube, odată cu lansarea compoziției „Hainele și carnea”. Două piese – Iubește-mă frumos și Hainele și carnea – au fost reunite într-un singur produs muzical care poate fi „consumat” doar cu acordul părinților.

Feli vorbește despre senzualitate și dragoste descătușată în noul ei videoclip.

“Într-o noapte de iubire pasională sfâșii întâi hainele și apoi carnea. Hainele și carnea reprezintă un pachet de două piese pe care eu le văd doar împreună și îmi place să spun despre ele că sunt cadoul meu pentru iubiți: 7 minute de preludiu înainte de o noapte lungă și pasională”, povestește Feli care își dorește și o schimbare de mentalitate odată cu îndemnurile ei 18+.

Nu știu de ce noi, femeile, nu vorbim deschis despre sex, nu îndrăznim să spunem că și noi ne gândim la asta, că e ceva normal și sănătos și e parte din bucuria vieții. Mi-aș dori că asta să se schimbe și să îndrăznim mai mult”, se confesează artista.

În momentul în care a compus cele două piese, Feli a și vizualizat o secvență ca de film: „O soție, mamă, aflată într-o permanentă zonă de confort care uită mereu de ea, de plăcerile și îndrăznelile ei, are un declic și se hotărăște să pregătească o noapte sexy pentru ea și bărbatul său”, spune artista, care dedică această nouă creație muzicală tuturor iubiților, mai vechi și mai noi, de ziua iubirii și nu numai. 

Ascultă piesa mai jos!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni