• PRO TV
  • Luptătorul Conor McGregor a făcut muncă în folosul comunității la două biserici

Luptătorul Conor McGregor a făcut muncă în folosul comunității la două biserici

Luptătorul Conor McGregor a făcut muncă în folosul comunității la două biserici

Ar fi preferat să spele pe jos într-o sală de sport, dar irlandezul din circuitul UFC a primit o pedeapsă neobișnuită pentru manifestările violente de anul trecut.

Conor McGregor a plătit pentru altercația din aprilie 2018, când a rănit un alt luptător UFC la nivelul feței. Michael Chiesa și alți sportivi din circuit se aflau într-un autobuz când au fost atacați de McGregor. Irlandezul a aruncat un cărucior metalic spre autobuz, spărgând unul dintre geamuri. Cioburile i-au provocat tăieturi la nivelul feței lui Chiesa, care l-a dat în judecată atât pentru incident, când și pentru faptul că a fost nevoit să-și anuleze un meci din cauza rănilor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on


Conor McGregor
a fost condamnat în primă fază la executarea a cinci zile de muncă în folosul comunității, cu obligația de a urma un curs de control al furiei. Conform TMZ, luptătorul MMA a efectuat cinci zile de muncă în folosul comunității în cadrul a două biserici din Brooklyn. Pentru a ține la distanță presa, reprezentanții sportivului nu au făcut publice numele lăcașurilor de cult pe care le-a frecventat, nici programul pe care McGregor l-a urmat.

Singurele informații pe care staff-ul său le-a furnizat au fost că irlandezul și-a ispășit pedeapsa și a efectuat „muncă manuală” în cadrul celor două biserici.

Vulcanicul McGregor a fost acuzat inițial de atac asupra unei persoane cu urmări deosebit de grave. Cele patru capete de acuzare formulate împotriva lui îi puteau aduce șapte ani de detenție și deportarea din Statele Unite ale Americii. Însă, în iulie 2018, procurorii au fost de acord să reducă acuzațiile. Cu toate acestea, luptătorul se confruntă în continuare cu un proces civil, în care Michael Chiesa îi cere despăgubiri pentru rănile provocate.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Michael Chiesa (@mikemav22) on


Chiesa spune că rănile provocate de McGregor l-au forțat să se retragă dintr-o luptă programată în acel weekend, provocându-i astfel daune și sabotându-i cariera.

Citește și: Secretul succesului luptătorului MMA Conor McGregor. „Ea e totul pentru mine”


Conor McGregor are doi copii

Luptătorul irlandez, în vârstă de 30 de ani, are doi copii cu iubita lui de-o viață, Dee Devlin. În 4 ianuarie 2019, McGregor a anunțat nașterea fiicei sale, care a primit numele Croia. În mai 2017, iubita lui l-a adus pe lume pe Conor Jr. În ciuda durității sale, McGregor este foarte sensibil când vine vorba de familia lui, pe care o consideră mult mai importantă decât cariera.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni