Luptătorul Conor McGregor, tată pentru a doua oară. Iubita lui a născut în primele zile din 2019

Luptătorul Conor McGregor, tată pentru a doua oară. Iubita lui a născut în primele zile din 2019
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 05 Ianuarie 2019
Data actualizare: 05 Ianuarie 2019
Irlandezul Conor McGregor a început anul cum nu se putea mai bine. Al doilea său copil s-a născut pe 4 ianuarie și e perfect sănătos.

Starul UFC a făcut marele anunț pe Instagram, unde a postat o fotografie care îl înfățișează părăsind spitalul Coombe din Dublin alături de cei doi copii ai săi. Conor McGregor (30 de ani), care mai are un băiețel de aproape doi ani cu iubita lui, Dee Devlin, le-a spus fanilor că mama e sănătoasă și energică, iar copilul într-o dispoziție foarte bună.

„Mă îndrept spre casă cu cei doi copii ai mei sănătoși și cu supermama lor, care e plină de energie și sănătoasă. 2019 mi-a oferit cel mai bun început. Vă mulțumesc tuturor pentru urările de bine”, a scris Conor pe rețeaua socială.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on


Chiar dacă a făcut public anunțul nașterii, luptătorul MMA nu a dezvăluit dacă al doilea copil este tot băiat. În mai 2017, iubita lui l-a adus pe lume pe Conor Jack McGregor Jr, iar luptătorul a fost în culmea fericirii. 

Irlandezul a declarat de mai multe ori că îi datorează multe în viață partenerei sale, fără de care nu ar fi reușit să ajungă în top.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dee Devlin (@deedevlin1) on


Conor a cunoscut-o pe Dee în 2008, într-un club de noapte irlandez, și a spus că a simțit din prima clipă că e „o fată bună”. Deși aflat la începutul carierei de luptător MMA profesionist, Conor nu a impresionat-o cu pumnii lui. Cică ar fi avut un simț al umorului foarte dezvoltat.

Irlandezul a avut un parcurs sportiv cu urcușuri și coborâșuri și a mărturisit că îi doatorează enorm iubitei lui. „Ea mă ducea la sala de antrenament și îmi asculta toate gândurile și visurile. Dee este salvatorul meu. Nu aș mai fi continuat să fac asta dacă nu ar fi fost ea, asta-i sigur. Tot ce fac e pentru ea”, a dezvăluit McGregor în 2013.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!