• PRO TV
  • Cum au fost surprinși Kate și William, după scandalul amoros în care au fost implicați

Cum au fost surprinși Kate și William, după scandalul amoros în care au fost implicați

Cum au fost surprinși Kate și William, după scandalul amoros în care au fost implicați

De curând, Prințul William a fost acuzat că ar fi înșelat-o pe soția sa, Kate Middleton, cu o prietenă de familie, marchiza Rose Hanbury.

De atunci, Kate Middleton nu a mai avut nicio apariție publică, iar fanii săi glumesc spunând că a intrat în concediu ”de maternitate” alături de cumnata ei, Meghan Markle, care mai are puțin și naște.

Citește și: Cum a reacționat Prințul William după ce a fost acuzat că a înșelat-o pe Kate

În weekend, Kate și William au apărut la o cursă de cai, lăsându-se pozați de paparazzi ca o „familie unită și fericită”. 

Aflați în Norfolk, nu departe de casa lor de la țară Amner Hall, de pe proprietatea Sandringham, Kate și William și-au petrecut ziua alături de verișoara primară a lui William, Zara Tindall, și de familia acesteia.

Imaginile o înfățișează pe Prințesa Charlotte (4 ani), pe umerii mamei sale, Kate Middleton, în timp ce fiica Zarei, Mia (5 ani), a fost purtată în cârcă de Prințul William (pe care l-a ținut de urechi). 

Soțul Zarei, Mike Tindall, l-a lăsat pe prințul George (5 ani) să stea pe umerii săi, ținându-l ferm de picioare în timp ce acesta se juca cu o sabie.  

Conform celebitchy.com, pozele cu ”fericita familie” sunt cel puțin suspicioase venind atât de devreme după scandalul amoros în care a fost implicat Prințul William. Totuși, aceștia au mai procedat similar și în trecut, afișând imaginea standard de ”familie de clasa din mijloc, fericită” atunci când un zvon malițios le amenința stabilitatea cuplului. 

Foto: Profimedia, Getty


Vezi și: Este incredibil, dar nu imposibil!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni