• PRO TV
  • (P) Cum sa te simti acasa rasfatat ca la un hotel de 5 stele?

(P) Cum sa te simti acasa rasfatat ca la un hotel de 5 stele?

(P) Cum sa te simti acasa rasfatat ca la un hotel de 5 stele?

Una dintre cele mai bune parti ale vacantei este ca, pe langa alte activitati care te ajuta sa te distrezi, sa te relaxezi si sa descoperi locuri noi, ai posibilitea sa te rasfeti în hotelul pe care l-ai ales. 

Cu atat mai mult daca optezi pentru un hotel de 5 stele, vei avea la dispozitie o serie de facilitati care au rolul de a te destinde. 

Spa, masaj, sauna, room service si atingerea catifelata a prosoapelor si a lenjeriei de pat sunt lucrurile pe care le cauti atunci cand îti alegi un hotel? Ei bine, nu trebuie sa astepti urmatoarea vacanta pentru a te bucura de toate acestea. În schimb, îti poti transforma casa într-un hotel de 5 stele. Noi îti spunem cum!

1. Amenajeaza-ti o mica terasa pe balcon 


Mai toate camerele din hotelurile de lux sunt prevazute cu balcoane generoase care îti ofera o priveliste demna de fotografiat. Poti avea si tu acasa o terasa unde sa-ti începi diminetile cu o cafea savuroasa si unde sa te relaxezi dupa o întreaga zi de lucru, admirand cerul înstelat. Indiferent daca locuiesti la casa sau la apartament, îti poti transforma balconul într-un colt de rai. Asaza aici cateva obiecte de mobilier care sa-ti creeze confortul necesar pentru a te simti ca la un hotel de 5 stele, cum ar fi o masuta de cafea si doua fotolii de exterior. Aici poti citi, poti privi cerul si poti savura micul-dejun, exact ca în vacanta!


2. Achizitioneaza un fotoliu de masaj 


Rasfatul este pe ordinea de zi într-un hotel de 5 stele. Totusi, te poti simti la fel de rasfatat ca în resorturile de lux chiar si la tine acasa, daca stii sa faci investitiile potrivite. Asadar, un alt pas pentru a-ti transforma casa într-un hotel luxos este sa achizitionezi un fotoliu de masaj. Sunt o multime de tipuri de fotolii cu masaj la pret avantajos, care vor aduce mai aproape de tine senzatia placuta din timpul sedintelor de wellness din resorturile de 5 stele. În plus, avand în vedere ca masajul are o multime de beneficii pentru sanatate, investitia într-un fotoliu specializat este una cat se poate de rentabila!


3. Transforma-ti baia într-un Spa 


Ce alte lucruri îti vin în minte cand te gandesti la un sejur petrecut într-un hotel de 5 stele? Cu siguranta baia spatioasa si decorata, parca, precum un salon de Spa în care te poti relaxa în voie. Ei bine, poti avea si acasa parte de acelasi tratament de zeita, daca îti amenajezi baia astfel încat sa semene foarte mult cu un Spa. Nu te gandi ca ai nevoie de investitii mari, pentru ca este suficient sa cumperi cateva lumanari si betisoare parfumate si sa optezi pentru proasoape de calitate, fine la atingere. Pe de alta parte, poti cumpara si anumite produse cosmetice de baie pentru a-i oferi pielii tale un rasfat pe cinste!


4. Investeste în lenjerii de pat calitative 


Unul dintre primele obiecte care îti atrag atentia atunci cand pasesti într-o camera de hotel este, desigur, patul. Daca îti doresti sa te simti în propriul dormitor ca într-un hotel de 5 stele, trebuie sa stii un singur secret: accesorizeaza-ti patul doar cu lenjerii de pat de calitate. În acest mod, te vei simti confortabil ori de cate ori te vei odihni. De preferat este sa optezi pentru asternuturi albe, tocmai pentru a-ti aminti de camerele hotelurilor de lux. 


5. Accesorizeaza-ti curtea cu o piscina gonflabila 


Daca stai la curte, foloseste si spatiul disponibil în curte pentru a creea o atmosfera similara cu cea dintr-un resort de lux. O piscina gonflabila este accesibila ca pret, se monteaza si se întretine usor si, în plus, te ajuta sa te relaxezi la soare chiar în confortul curtii tale. Prepara-ti cocktail-ul preferat, adauga multa gheata si bucura-te de zilele însorite exact ca într-un hotel de 5 stele!


Este simplu sa te simti acasa rasfatat ca un hotel de lux, nu-i asa?

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni