• PRO TV
  • Fosta noră a lui Nicolas Cage, Danielle Cage, a născut a treia oară. Al cui e copilul

Fosta noră a lui Nicolas Cage, Danielle Cage, a născut a treia oară. Al cui e copilul

Fosta noră a lui Nicolas Cage, Danielle Cage, a născut a treia oară. Al cui e copilul

Scenarista de origine română Danielle Coppola Cage a devenit mămică pentru a treia oară. Fosta noră a lui Nicolas Cage a luat, anul trecut, decizia de a aduce pe lume încă un copil.

Danielle Coppola Cage, care are doi băieți cu fiul actorului Nicolas Cage, Weston, e divorțată de trei ani. Ea locuiește în Los Angeles împreună cu cei doi băieți ai săi, care au primit nume românești – Lucian și Sorin. În toamna anului trecut, Danielle a decis să rămână însărcinată, însă nu pentru ea, ci pentru doi prieteni dragi care nu puteau avea copii.

Fosta noră a lui Nicolas Cage este mamă-surogat pentru doi oameni importanți din viața ei. Copilul, o fetiță, a venit pe lume joia trecută, iar scenarista a făcut anunțul pe Instagram.

Mulțumesc @abcsurrogacy pentru frumoasele flori, acum că sărbătorim aducerea pe lume a bebelușului-surogat, ieri”, a scris Danielle Cage vineri.

Nicolas Cage plătește pensie alimentară pentru nepoții lui

Danielle Cage și fostul soț, Weston Cage, s-au despărțit cu scandal în 2016. Divorțul lor a fost finalizat abia în 2018, iar cei doi băieți ai lor au fost plasați în grija mamei. Actorul Nicolas Cage a vrut să fie un sprijin pentru nepoții săi și a decis să plătească pensia alimentară, în locul fiului său.

Vezi și: VIDEO Nicolas Cage dezvăluie detalii picante din viața sa

Fiul cel mare, Lucian Augustus Coppola Cage, a împlinit 5 ani la începutul lunii iulie. La sfârșitul lunii august, mama lui a distribuit o fotografie pe Instagram, în care băiatul apare îmbrăcat și pregătit pentru startul anului școlar. Deocamdată, Lucian merge la grădiniță. El pare a fi moștenit chipul cald al mamei sale.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danielle Cage (@danielleccage) on

Celălalt băiat, Sorin Reid Coppola Cage, are 3 ani și 3 luni și face senzație pe rețelele sociale cu părul său roșcovan.

Fotografii: Profimediaimages.ro/Getty Images

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni