• PRO TV
  • E cât un munte, rupe fiarele și i se spune "Hulk" al Marii Britanii. Cine este Martyn Ford

E cât un munte, rupe fiarele și i se spune "Hulk" al Marii Britanii. Cine este Martyn Ford

E cât un munte, rupe fiarele și i se spune "Hulk" al Marii Britanii. Cine este Martyn Ford

Cu siguranță nu ai vrea să ai o altercație cu Martyn Ford, supranumit "Hulk" al Marii Britanii. 

Martyn Ford (37 de ani) este un antrenor de fitness, actor și culturist din Marea Britanie, mai exact din orașul Birmingham. Actorul are un fizic extrem de impresionant, datorită antrenamentelor excesive și suplimentelor nutritive ce l-au transformat într-un munte de om. Are peste 2 metri și cântărește 145 de kilograme.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

When you truly understand your body and how it works, then you can start to make progression. Finding out my gut was still not 100% recovered post surgery was a HUGE help in making steps back to where I used to be. In this game, guessing is a frustrating game, I would recommend anyone who is serious about training to get tested and understand everything that the body is going through to maximise your gains. I’m the healthiest, strongest and most energetic I’ve been for years. Each session I’m adding pounds onto my lifts, walking away feeling amazing. The KEY to this for me was FOOD, and understanding exactly what my body likes and how it processes it. #health #food #knowledge

A post shared by Martyn Ford (@martynfordofficial) on


Pe lângă viața sportivă, Martyn a jucat și în mai multe producții cinematografice, precum celebra serie "Kingsman", cu Halle Berry și Colin Firth. De asemenea, a mai fost surprins în câteva gale de WrestleMania, fiind intitulat "Cel mai de temut om de pe Terra".

Martyn Ford este cu Sacha Stacey, cu care are două fiice, pe Imogen și Wynter.  GALERIE FOTO MAI JOS


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hahhahaha, smile I said ???????????? they say never work with animals or children ???????????? #family #kids #life

A post shared by Martyn Ford (@martynfordofficial) on


 

Are o poveste emoționantă și motivațională

Când era tânăr, visul lui Martyn era să devină un jucător profesionist de cricket. A participat la mai multe turnee de cricket, reprezentând internațional Anglia. Însă, la vârsta de 19 ani a suferit o accidentare gravă la antrenamente, ce i-a schimbat radical stilul de viață.

Mai mult, acesta a fost diagnosticat cu mononucleoza (Boala sărutului), o boală contagioasă, răspândită cel mai adesea de virusul Epstein-Barr. Se poate transmite prin saliva persoanei infectate. Aceste chestiuni au dus la încheierea carierii sale de jucător profesionist de cricket.

După aceste lovituri în viața sa, Martyn a fost în depresie mulți ani și a decis să se apuce de sport, devenind un antrenor și culturist de succes în întreaga lume. 

Foto - Profimedia, Instagram


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni