• PRO TV
  • Cântăreț de 34 de ani, mort din cauza complicațiilor medicale provocate de coronavirus

Cântăreț de 34 de ani, mort din cauza complicațiilor medicale provocate de coronavirus

Cântăreț de 34 de ani, mort din cauza complicațiilor medicale provocate de coronavirus

Chris Trousdale, un cântăreț american care a debutat la 14 ani în trupa Dream Street, s-a stins din viață într-un spital din Burbank, California.

Un membru al familiei sale a dezvăluit că artistul, în vârstă de 34 de ani, se infectase cu noul coronavirus. Din cauza complicațiilor medicale survenite în urma îmbolnăvirii cu Covid-19, artistul a încetat din viață, marți noapte, scrie TMZ. În acest moment nu se știe dacă Trousdale suferea de vreo boală care să-i grăbească sfârșitul.

Fostul coleg din trupa Dream Street, Jesse McCartney, i-a adus un ultim omagiu lui Chris, printr-o postare pe Instagram.

Mă doare că trebuie să vă spun faptul că un vechi prieten, Chris Trousdale, pe care îl știu din primele mele zile în industria muzicală, a murit din cauza complicațiilor survenite pe fondul Covid-19. Chris avea o personalitate exploziv de fermecătoare, cu un talent nelimitat. Împreună am fost doi dintre cei cinci membri ai formației Dream Street. Cele mai profunde condoleanțe se îndreaptă către mama lui, despre care știu că l-a prețuit foarte mult. RIP, Chris. Nu voi uita niciodată zâmbetul tău”, a scris Jesse.

Citește șiAndrea Bocelli a avut Covid-19. Cum și-a anunțat fanii

Miercuri seară, familia lui Chris a postat pe contul lui de Instagram un mesaj în care anunța că moartea artistului a suvernit „din cauza unei boli care nu va fi făcută publică”. Apropiații săi au făcut apel la respectarea intimității în această perioadă și i-au îndemnat pe cei care vor să facă donații în onoarea lui să se adreseze unui serviciu de adopții de animale de companie din New York.

Trupa Dream Street a fost fondată la mijlocul anului 1999 de Louis Baldonieri și Brian Lukow. Din ea mai făceau parte Greg Raposo, Matt Ballinger și Frankie Galasso. Formația s-a destrămat în 2002, după un conflict în instanță între părinții artiștilor și managerii formației.

Contractele lor au fost desființate, după ce părinții cântăreților i-au acuzat pe manageri că tinerii artiști sunt expuși la consumul de alcool, petreceri cu femei și pornografie. Pe vremea aceea toți erau adolescenți în apropierea vârstei de 18 ani.

După dizolvarea trupei, fiecare a luat-o pe drumul lui, iar Chris a început să joace și în filme.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Viaţa bate vlogul - sez. 2, episodul 11 - Pain: “La 1.4 metri aveam 90 de kile’ “

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni