Andrea Bocelli a avut Covid-19. Cum și-a anunțat fanii

Andrea Bocelli a avut Covid-19. Cum și-a anunțat fanii
Andrea Bocelli a vrut să-și protejeze familia. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data: 27 Mai 2020
Tenorul italian Andrea Bocelli și-a anunțat fanii că s-a vindecat de Covid-19, după ce fusese diagosticat la începutul lunii martie. De ce nu a anunțat pe nimeni.

Andrea Bocelli a fost la spital să doneze plasmă hiperimună, care e folosită azi pentru tratarea bolnavilor de Covid-19. Cu această ocazie, tenorul a dezvăluit că a avut Covid-19 și că s-a vindecat la sfârșitul lunii martie. Într-o intervenție pe rețelele sociale, italianul a explicat de ce nu a făcut public diagnosticul său.

Din respect pentru cei pentru care contractarea virusului a avut consecințe mai grave, am decis că ar fi mai bine să nu împărtășesc vestea. Nu am vrut să-mi alarmez inutil fanii și am căutat, de asemenea, să protejez intimitatea familiei mele. Am fost destul de norocoși să avem o recuperare rapidă și completă până la sfârșitul lunii martie”, a scris tenorul italian pe Facebook.

Andrea Bocelli a dezvăluit că a donat sânge în scopul colectării plasmei hiperimune, care ar funcționa ca tratament pentru bolnavii de Covid-19.

Citește și: Medic italian: „Terapia cu plasmă funcționează”. Care sunt rezultatele tratamentului aplicat în Italia

Fanii săi au reacționat pozitiv la această veste și i-au urat multă sănătate în continuare.

Andrea Bocelli a susținut un concert gratuit cu ocazia Paștelui catolic, în interiorul Domului din Milano. Evenimentul a fost transmis pe YouTube și a strâns un număr record de privitori. Detalii AICI.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Viaţa bate vlogul - sez. 2, episodul 9: Diana C: de la temeri la 5Gang

FULLSCREEN
Andrea Bocelli a avut Covid-19. Cum și-a anunțat fanii
  • /Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO