• PRO TV
  • Irina Fodor, fotografie într-o ipostază îndrăzneață. Cum s-a lăsat surprinsă vedeta

Irina Fodor, fotografie într-o ipostază îndrăzneață. Cum s-a lăsat surprinsă vedeta

Irina Fodor, fotografie într-o ipostază îndrăzneață. Cum s-a lăsat surprinsă vedeta

Irina Fodor este una dintre cele mai discrete și cuminți vedete din România. Căsătorită cu Răzvan Fodor și mămica unei școlărițe, Irina a impresionat întotdeauna cu frumusețea ei, cu bunul gust și decența.

Deși are un trup de supermodel, Irina Fodor nu și-l etalează ostentativ și nu face paradă de ținute sexy și provocatoare pe rețelele de socializate. Vedeta a făcut însă o mică excepție de data aceasta. Aflată într-o minivacanță în deltă, Irina a pozat în bikini și a postat imaginea pe Instagram. Evident, a primit o mulțime de complimente de la fani: „Frumoasă și senzuală domnișoara”, „O superbitate”, i-au scris aceștia.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

La noi in familie, sunt sigura care nu fuge de căldură. ???? Așa că, baie de soare să fie!❤️???? #deltadunarii #sunnyday #sunbath

O postare distribuită de Irina Fodor (@irina_fodor) pe

Deși s-a plâns la ea pe blog că „mâncam că sparții” în autoizolare, Irina arată la fel de bine ca întotdeauna. „Cadeee, dă-te, bă, că cade! Frigiderul pe noi! Gătim că apucații și mâncăm că sparții! Nici dacă ne dau ăștia drumul din case, noi nu o să mai putem ieși, pentru că nu o să mai încăpem pe ușă. Apropos, are cineva să ne împrumute și nouă un flex?”, scria Irina în perioada în care a stat în autoizolare.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni