• PRO TV
  • INTERVIU Diana Roman, din serialul ”Videochat”: ”Am descoperit acest talent pe care nu știam că-l am”

INTERVIU Diana Roman, din serialul ”Videochat”: ”Am descoperit acest talent pe care nu știam că-l am”

INTERVIU Diana Roman, din serialul ”Videochat”: ”Am descoperit acest talent pe care nu știam că-l am”

Frumoasa actriță Diana Roman, protagonista noului serial ”Videochat”, care va avea în curând premiera la PRO TV, a acordat un interviu protv.ro, în care vorbește despre noul rol, hobby-urile ei, dar și perioada petrecută în izolare pe fondul pandemiei de coronavirus. 

Cum a fost perioada de pandemie pentru tine?

Contrar așteptărilor, a fost o perioadă frumoasă. Am petrecut-o alături de mama și bunica mea, la o căsuță de la țară, în Moldova. Am încercat să-mi găsesc de lucru, ca să nu încep să mă urc pe pereți (râde). Am plantat, am redecorat și am pictat foarte mult. Am descoperit acest talent pe care nu știam că-l am. În această perioadă, a trebuit să izolăm casa și chiar râdeam cu mama că noi ne-am izolat și am izolat și casa.

Ce ai pictat?

În fiecare zi alegeam un obiect din casă și-l pictam. I-am pictat bunicii toate ușile din casă, mi-au ieșit foarte bine, nu mi-e rușine cu ele! 

Cum te-ai apucat de ”Videochat”?

Am slăbit foarte mult, m-am uitat în oglindă, am văzut că banii nu mai intră pe card și am zis: Diana, ce faci cu viața ta? (râde) Am filmat episodul pilot în vârful muntelui și, apărând primul episod pe Facebook, oamenii de acolo din sat m-au compătimit foarte tare. Chiar au crezut că „Diana Roman, actrița de la București” – așa zic ei de mine acolo – s-a apucat de videochat și se uitau la mine într-un mare fel când mergeam la magazinul din sat. Nu mi-au spus nimic, dar privirile lor erau foarte curioase.

De ce să ne uităm la serial?

Pentru că nu o să găsiți nimic din ce vă așteptați să găsiți... și nu o să spun nimic mai mult! 

Spune-mi ceva despre personajul tău...

Nina este o fată extrem de curajoasă, care e chiar că-și depășește cu mult condiția. E inocentă, educatoare, fata de la țară care vrea și ea să câștige niște bani. Până la urmă, intră în combinația asta neștiind neapărat ce face și ajunge foarte implicată, chiar dacă nu asta a fost intenția la început.

Ce are personajul tău și nu ai tu?

Inocența. Eu cred că mi-am mai pierdut din ea, din păcate.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni