• PRO TV
  • George Burcea, înainte de startul FERMA: „Sunt omul bun la toate și nu mă laud”

George Burcea, înainte de startul FERMA: „Sunt omul bun la toate și nu mă laud”

George Burcea, înainte de startul FERMA: „Sunt omul bun la toate și nu mă laud”

Convins că oamenii nu-i cunosc părțile bune, George Burcea începe aventura FERMA cu gândul că-și va „spăla” imaginea de băiat rău. 

Chiar sunt o persoană bună, din multe puncte de vedere”, dezvăluie George Burcea cu câteva zile înainte de startul emisiunii Ferma. Orășeni vs. Săteni. Actorul spune despre el că e mai mult decât omul „zugrăvit” de presă, iar cei care îl critică nu au avut ocazia să-l cunoască deloc. Ei bine, un show ca FERMA e ocazia perfectă să vezi ce e dincolo de ambalaj. 

Cu câteva zile înainte de startul aventurii la PRO TV, George Burcea a vorbit cu noi despre cine este omul pe care îl vom vedea în confruntări. 

„Sunt un om care se adaptează repede în orice situație și asta datorită tuturor experiențelor prin care am trecut până la 32 de ani. Târziu am înțeles că până nu treci tu prin x situație, nu știi cum e, iar când am început să experimentez, am înțeles că viața nu-i decât despre a avea, ci despre drumul prin care poți obține ceva ce-ți dorești din toată inima. Știu să fac orice fel de mâncare, chiar și sarmale sau cozonaci, să fac curățenie, să mult vaca, oile, să construiesc sau să dărâm (râde). 

Practic, sunt omul bun la toate și nu mă laud, dar chiar sunt o persoană bună din multe puncte de vedere. Am încredere că voi sta suficient încât să vă arăt și vouă cum este, de fapt, George Burcea - personajul hulit/ înjurat de un public plin de deștepții României cum s-ar spune...”

Cât de greu crezi că îți va fi să te adaptezi la condițiile din fermă?

„Sunt sigur că adaptarea va fi foarte ușoară, pentru că am crescut timp de 15 ani la țară, la bunici, iar acest lucru va fi în avantajul meu.”

La FERMA se fac, de regulă, tot soiul de alianțe. Cu cine te înțelegi cel mai bine, în general: cu femeile sau cu bărbații?

„Atâta timp cât îi simt ca fiind oameni buni, mă înțeleg bine cu ambele sexe. Tot ce contează este ca ei să fie deschiși la această experiență pe care Ferma ne-o oferă.”

Ce-ți va lipsi cel mai mult cât timp vei sta la Ferma?

„La FERMA îmi vor lipsi fetele foarte mult, dar voi încerca să nu fac o tragedie din acest lucru. Voi lua dorul față de ele și-l voi transforma în forța de a lupta cât de mult pot în acest concurs.”

Urmărește FERMA pe pagina oficială de Facebook și pe Instagram!

Fotografii: @george_burcea/PRO TV

Vezi și VIDEO: FERMA. Orășeni vs.săteni are premiera pe 8 septembrie, la PRO TV! Primele imagini din show-ul toamnei

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni