• PRO TV
  • Teoria Big Bang sau Tânărul Sheldon? În care dintre seriale este mai îndrăgit Sheldon Cooper?

Teoria Big Bang sau Tânărul Sheldon? În care dintre seriale este mai îndrăgit Sheldon Cooper?

Teoria Big Bang sau Tânărul Sheldon? În care dintre seriale este mai îndrăgit Sheldon Cooper?

Sheldon Cooper este acel personaj care te face să-l urăști, dar și să-l simpatizezi în același timp. În Teoria Big Bang, el este personajul principal, iar în jurul lui se conturează multe povești frumoase. De la prieteniile pe care ajunge să le aibă, până la relația de dragoste cu Amy. 

Pentru a aprofunda mai mult povestea lui și pentru a-i înțelege mai bine caracterul, Tânărul Sheldon abordează o perspectivă mai amplă: de la relațiile cu familia, până la evolutia lui profesională ca om de știință. Dar care sunt diferențele dintre Sheldon adultul și Sheldon atunci când era copil?

În cele 12 sezoane din Teoria Big Bang pe care le poti vedea integral pe HBO GO, descoperim un Sheldon Cooper dificil, tipicar și adesea ironizat de prietenii lui. Însă, are și multe calități care îl diferențiază și îl fac mai bun decât Tânărul Sheldon…. Iată diferențele majore dintre cei doi:

1. În Teoria Big Bang, Sheldon face eforturi mai mari pentru a-și păstra prietenii 

Chiar dacă reușește să-și enerveze foarte des prietenii, cu siguranță, adultul Sheldon face mai multe eforturi pentru a-și păstra relațiile de prietenie, dar și iubita. Sheldon a reușit să empatizeze și să-și susțină prietenii de mai multe ori de-a lungul serialului. 

În Tânărul Sheldon, chiar dacă este copil și se presupune că ar trebui să fie mai deschis către alți copii sau oameni, Sheldon pare preocupat de studiu, nu de relațiile cu cei din jur. Nu înțelege ideea de prietenie și nici măcar nu știe să recunoască atunci când greșește. 

2. În Tânărul Sheldon este mult mai apropiat de familia lui

În ambele seriale, Sheldon are un caracter dificil și greu de înțeles, chiar și de familia lui. Însă, în Tânărul Sheldon acesta are o relație mult mai bună cu părinții, dar și cu frații lui, pe care era dispus să îi mai ajute la teme. 

În Teoria Big Bang, Sheldon și fratele său Georgie nici măcar nu își vorbeau, el amintind cel mai des de mama, dar și de sora lui, care a și apărut în serial de câteva ori. 

3. În Teoria Big Bang, Sheldon este mai deschis către interacțiunile cu alți oameni

Când era mic, Sheldon era îngrozit de ideea  de a intra în contact fizic cu alți oameni, de faptul că ar putea să ia bacterii de la altcineva. Deși ca adult el a rămas germofob, Sheldon a avut și momente când a trecut peste această teamă, oferind chiar și îmbrățișări prietenilor lui.

4. În Teoria Big Bang, Sheldon are mai mare grijă de cei din jurul lui

Lui Sheldon i-a luat foarte mult timp să-și dea seama când cineva are o problemă sau suferă și i-a luat și mai mult timp să știe cum să le fie alături și să nu înrăutățească situația. Chiar dacă se pune de obicei pe primul loc și este cel care se plânge cel mai des, de-a lungul sezoanelor din Teoria Big Bang, Sheldon reușește în foarte multe situații să le fie alături celor care au nevoie și să le ofere chiar sfaturi bune. 

5. În Tânărul Sheldon, Meemaw este una dintre persoanele lui favorite

Meemaw este acea bunică pe care mulți și-ar dori să o aibă: știe când să fie serioasă, când să fie copilăroasă, dă mereu sfaturi utile, este afectuoasă, dar nu exagerează și are momente când te susține chiar dacă știe că greșești. Meemaw a fost foarte apropiată de Sheldon în copilărie și era adorată de nepotul ei. În Teoria Big Bang, Sheldon o mai menționează pe bunica lui, însă aceasta nu mai face parte din viața lui de zi cu zi, ca persoană de bază. 

Toate sezoanele din Teoria Big Bang și Tânărul Sheldon pot fi văzute pe HBO GO.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni