• PRO TV
  • Ioana Cosma, despre reacțiile fanilor fotbalului la EURO 2020: „Nu vreau să mă victimizez”

Ioana Cosma, despre reacțiile fanilor fotbalului la EURO 2020: „Nu vreau să mă victimizez”

Ioana Cosma, despre reacțiile fanilor fotbalului la EURO 2020: „Nu vreau să mă victimizez”

Ioana Cosma este singura comentatoare din România la EURO 2020, iar această premieră nu a fost pe placul tuturor iubitorilor fotbalului. Jurnalista a explicat pentru PROTV.RO ce a învățat din reacțiile venite după primul meci comentat și ce înseamnă pentru ea acest spectacol fotbalistic.

Ioana Cosma iubește fotbalul și meseria pe care o practică. Știe că ambele nasc emoții intense, fără de care viața ar fi un spectacol tern. După meciul Ungaria-Portugalia, primul comentat de ea la EURO 2020, unii iubitori ai fotbalului i-au transmis că ar fi mai bine să se lase de meserie. Să renunțe la a mai comenta meciuri de fotbal, că nu se pricepe.

La câteva zile de la acea partidă, Ioana Cosma spune că e bine că oamenii comentează. Este esența acestui sport. Jurnalista a dezvăluit ce a învățat din aceste reacții și a transmis un mesaj pentru iubitorii fotbalului care urmăresc EURO 2020 la PRO TV, PRO X și VOYO.

Fotbalul, politica și religia polarizează absolut orice. Deci reacțiile mi s-au părut normale. E bine că există reacții! Unele persoane mi-au spus că am folosit diminutive și voi renunța la ele deoarece nu mai suntem la juniori, ci la seniori. Am primit și critici, unele chiar constructive. Am citit din comentarii și aleg să iau partea bună din acea zonă. 

E important că s-a creat un vibe. Se spune că s-a spart o barieră la acest nivel, dar cred că este o chestiune de normalitate. 

Nu vreau să merg în zona de girl power și nici nu vreau să mă victimizez, este absolut normal ca unii să te placă și alții nu. Eu sper să mă placă tot mai mulți și să ne bucurăm împreună de fotbal”, ne-a spus Ioana Cosma.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ioana Cosma (@csmioana)


Jurnalista va comenta și partiele Ungaria - Franţa (19 iunie, ora 16:00) și Germania - Ungaria (23 iunie, ora 22:00). Ea a mărturisit ce a simțit când a primit vestea că a fost inclusă în echipa de comentatori EURO 2020

Am fost ca un copil care a primit un cadou de Crăciun în luna iulie și mi s-a zis să nu îl deschid. Însă cineva a lăsat dulapul deschis, eu am găsit pachetul și l-am deschis! M-am bucurat foarte tare, mi s-a părut o experiență extrem de intensă, inedită... foarte frumoasă! E foarte fain să comentezi meciuri.” 

Vezi și VIDEO: Imagini şocante la Euro! Eriksen, prăbuşit pe gazon, fără suflare!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni