• PRO TV
  • Cine este Victor Toriani, unul dintre cei patru experți ai emisiunii “Căsătoriți pe nevăzute”

Cine este Victor Toriani, unul dintre cei patru experți ai emisiunii “Căsătoriți pe nevăzute”

Cine este Victor Toriani, unul dintre cei patru experți ai emisiunii “Căsătoriți pe nevăzute”

“Căsătoriți pe nevăzute” este un reality show bazat pe știință, destinat celor care nu au avut noroc în dragoste, dar n-au abondonat încă lupta de a-și găsi jumătatea. Emisiunea va avea premiera în această toamnă la PRO TV. 

Cu ajutorul unor specialiști în psihologie, psihoterapie, psihosexologie, genetică si relații interumane, cei care vor intra în acest show vor trece printr-o serie de teste psihologice, teste de feromoni, atractivitate și chiar teste ADN, pentru ca experții să le găsească sufletul pereche.

Cei patru specialisti ai show-ului sunt: Oana Nicolau (psihosexolog), Mircea Iliescu (genetician), Taher Sonu (expert în relatii) și Victor Toriani (psihoterapeut). 

Cine este Victor Toriani, unul dintre cei patru experți de la “Căsătoriți pe nevăzute”

Victor Toriani este psihoterapeut și psiholog clinician, fondatorul Asociației Psihologice Române Toriani, iar în ultimii ani a proiectat și construit programe psihologice care sprijină atât companiile, cât și persoanele fizice în eforturile lor de a realiza un echilibru între dezvoltarea individuală, viața personală și cea profesională. 

Victor Toriania a povestit într-un interviu pentru PRO TV PLUS care este rolul său în emisiune, dar și cum a primit propunerea de a face parte din echipa de experți. 

“Mă bucur să fac parte din echipa de experți care participă la emisiunea “Căsătoriți pe nevăzute”, pentru că așa cum recomandăm oamenilor este foarte bine să și practicăm ce predicăm. Prin urmare dacă invităm oamenii la un experiment, de ce nu aș putea fi și eu parte din acest experiment? De ce nu aș putea și eu să-mi depășesc la un moment dat condiția de psihoterapeut de cabinet, psiholog clinician în clinicile în care lucrez sau expert pe parte de cultură organizațională și să văd într-adevăr dacă eu, cu experiența și cunoașterea mea, pot ajuta oamenii să perceapă altfel și de ce nu să funcționeze într-o relație de cuplu pe nevăzute”, a declarat expertul. 

În emisiunea "Căsătoriți pe nevăzute", Victor va încerca să completeze profilurile psihologice ale concurenților. “Vom aplica o serie de teste pentru a crea un profil psihologic. Vom vedea dacă există posibilitatea dincolo de interacțiunea directă ca omul să dea un timp celuilalt pentru a putea să-l cunoască. (...) Recomand oamenilor cu încredere să ne urmărească pentru că nu vom da numai participanților la emisiune informații, ci vom da informații care pot fi aplicabile în viețile noastre”, a mai spus expertul. 

Mai multe în materialul VIDEO de mai jos

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni