• PRO TV
  • Irina Rimes, ipostază romantică alături de iubitul francez. Cum s-au pozat cei doi îndrăgostiți

Irina Rimes, ipostază romantică alături de iubitul francez. Cum s-au pozat cei doi îndrăgostiți

Irina Rimes, ipostază romantică alături de iubitul francez. Cum s-au pozat cei doi îndrăgostiți

Irina Rimes pare că se află într-o continuă vacanță de când s-a mutat în Franța cu iubitul francez. Artista se bucură de plimbări, natură și postează peisaje de vis pe contul de socializare. 

Irina Rimes a început anul cu fluturi în stomac, după ce s-a îndrăgostit de David Goldcher, un artist francez. Pentru el, Irina și-a făcut bagajul în urmă cu câteva luni și s-a mutat în Franța. 

Cei doi locuiesc cu chirie și împart aceeași dragoste pentru muzică și călătorii. Recent, vedeta le-a făcut o surpriză fanilor care o urmăresc pe Instagram și a postat o fotografie rară alături de iubitul ei. În imagine, cei doi apar într-un cadru de vis, iar David o sărută pe cântăreață. În prezent, cei doi se relaxează la Nice, pe Costa de Azur. 

Fanii artistei au reacționat imediat la vederea fotografiei. “Ce frumoși sunteți, Irina! Un bărbat corect și frumos care să te susțină în carieră!”, “Cel mai frumos cuplu de pe Pământ!”, “Ești minunată!”, “Frumoși!”, “Nice! Ce drăguți, așezați și calzi păreți…Vă doresc tot binele din lume și mulți, mulți ani împreună”, i-au transmis internauții Irinei. 

În aprilie, Irina Rimes a vorbit sincer despre povestea ei de dragoste în podcastul lui Damian Drăghici

“Mi-am dat seama ca mă pot îndrăgosti de oameni la care nu m-as fi așteptat niciodată. La 18 ani îmi plăceau blonzii cu ochii albaștri, genul suedez. Apoi mi-am dat seama că nu pot fi cu cineva care nu face muzică. E o întâmplare că iubitul meu de acum arată exact așa cum îmi doream la 18 ani, e blond, dar e francez. Poate că el este iubirea vieții mele și o să mă căsătoresc cu el. Am făcut greșeli în viața personală, pe care le repet și acum. Dacă aș mai avea 48 de ore de trăit, aș vrea sa fac sex cu iubitul meu”, a declarat artista.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Irina Rimes (@irinarimes)

Fotografii: Instagram 

Vezi și VIDEO: Vezi și: Genul programului: fotbal! EURO 2020 se vede la PRO TV și pe VOYO

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni