• PRO TV
  • Bancnota de 20 lei, de vânzare pe net la suprapreţ! Cât a ajuns să coste

Bancnota de 20 lei, de vânzare pe net la suprapreţ! Cât a ajuns să coste

Bancnota de 20 lei, de vânzare pe net la suprapreţ! Cât a ajuns să coste

De la 1 decembrie a fost scoasă pe piaţă o nouă bancnotă. Este vorba despre o bancnotă în valoare de 20 de lei, pe care a fost imprimată prima femeie, Ecaterina Teodoroiu. Românii au fost foarte interesaţi de această nouă bancontă şi, pentru că este la mare căutare, aceşti bani au început să fie vânduţi pe internet, la suprapreţ. 

Astfel, dacă vrei să faci rapid rost de noua bancnotă de 20 de lei, o poţi găsi pe internet, pe un cunoscut site de vânzări, unde anunţurile de vânzare abundă. Din păcate însă, noile bancnote se vând la suprapreţ. 

„Vând fișic de 100 de bancnote de 20 de lei cu Ecaterina Teodoroiu, nu se desface fișicul, nu se dau la bucată. Bancnotele sunt serii de 20-30 consecutive, nu sunt de la 1 la 99”, este unul dintre anunţurile pe care le poţi găsi pe internet. Pentru aceste bancnote, vânzătorul cere 2.500 de lei, adică cu 500 de lei mai mult decât valoarea inscripționată.

De asemenea, pe OLX mai poţi găsi bancnota de 20 de lei la preţuri cuprinse între 50 şi 100 de lei. „Pliant de prezentare a bancnotei de 20 lei însoțit de bancnota din imagine” cu 50 de lei. Noua bancnotă de 20 de lei este imprimată pe suport de polimer, în tehnică mixtă plană/în relief, cu dimensiuni de 136 x 77 mm şi culoare predominant verde oliv.

Dacă nu vrei să plăteşti mai mult pe aceste bancnote, mai poţi face rost de ele de la Trezorerie ori la sucursalele regionale ale Băncii Naționale a României din București, Cluj, Constanța, Dolj, Iași și Timiș.

foto: Agerpres

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni