• PRO TV
  • Pepe: "Sunt dator de cinste, ca-i nevasta-mea gravida"

Pepe: "Sunt dator de cinste, ca-i nevasta-mea gravida"

Pepe: "Sunt dator de cinste, ca-i nevasta-mea gravida"

Dupa ce Oana a recunoscut luni, 28 martie, ca are o relatie cu Tudy, ca prima oara a facut dragoste cu el in noaptea de Revelion si ca este gravida cu mai tanarul ei iubit, Pepe a venit pe happylica si a sustinut ca faza cu copilul a fost pentru ca sa distraga atentia de la cercetarile Politiei.

Pepe spune ca Oana Zavoranu nu este gravida, pentru ca aceasta nu suporta femeile gravide pe care le considera urate. “Oana n-o sa aiba copii niciodata pentru ca nu suporta copii. La un moment dat, Oana mi-a spus ca nu poate sa tina o sarcina”.
 Pepe a marturisit la "Happy Hour" ca Oana ii promitea in fiecare an ca va face un copil si l-a tot dus cu vorba.

Daca isi asuma vreun medic sa ateste sarcina, jos palaria”, spune Pepe care este fericit ca a scapat: “Daca n-o prindeam pe Oana, eram fericitul tatic al copilului lui Tudy! Daca eram prost, ii cresteam copilul lui Tudy".

In ciuda circumstantelor, Pepe si-a pastrat simtul umorului si se ofera sa-i boteze copilul Oanei. "Daca e baiat sa se numeasca “mouse”, iar daca este fata sa se numeasca “tastatura”, zice Pepe, sustinandu-si propunerile cu faptul ca tot ii placea Oanei sa se incuie in baie si sa vorbeasca pe internet.

“Mai, fratilor, Tudy mi-a facut un bine ca m-a scapat de Oana. Eu am iubit-o si am respectat-o chiar sic and am simtit ca ea nu ma mai iubeste. Eu n-am inselat-o pe Oana, nu mi-am batut joc de ea”, sustine Pepe, sincer, fara pic de ironie.

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni