• PRO TV
  • (P) Top 3 case de pariuri online

(P) Top 3 case de pariuri online

(P) Top 3 case de pariuri online

Casele de pariuri online au devenit tot mai apreciate în rândul pariorilor. Acest lucru este normal dacă stăm să analizăm numeroasele beneficii pe care le aduc casele de pariuri online față de cele offline. 

Pe lângă faptul că poți paria de oriunde la orice oră, pe platformele de pariuri online primești constant diferite bonusuri și promoții, lucru care nu se întâmplă la agențiile stradale. O să îți prezint top 3 case de pariuri online din România în acest moment. 

1. Netbet

Netbet este una dintre cele mai bune case de pariuri online din România și totodată este una dintre primele 3 agenții de pariuri care a primit licență de funcționare definitivă. Netbet este cunoscută și pentru cele mai mari bonusuri pe care le oferă casele de pariuri din România. În același timp, majoritatea pariorilor susțin că oferta sportivă de la Netbet este una greu de învins de alte case de pariuri. 

Oferta sportivă de la Netbet cuprinde nu mai puțin de 30 de discipline sportive, printre care multe sporturi de nișă. La Netbet poți paria pe hochei galic, șah, haltere, tir, tir cu arcul, caiac canoe, nataţie, darts, bandy, atletism, golf sau speedway. Un aspect pe care nu prea îl vei găsi la alte case de pariuri este serviciul de streaming Netbet TV. Netbet Tv este gratuit, singura condiție pentru a-l putea accesa este de a avea minim 1 RON în sold. 

2. Unibet

Unibet este o casă de pariuri foarte bine cotată la nivel mondial și a fost fondată în 1997. Sloganul acestora este “By Players, for Players”, ceea ce denotă că operatorii Unibet sunt foști pariori, deci înțeleg foarte bine nevoile pariorilor. Unibet oferă nu mai puțin de 35 sporturi pe care poți paria printre care și sporturi de nișă precum badminton, trotting, surfing, netball sau UFC. Dacă vorbim de sportul rege, Unibet oferă aproximativ 800 de opțiuni de pariere la meciurile foarte importante.

3. 888 sport 

888 Sport este un operator de pariuri care este prezent în multe țări și care are o experiență îndelungată fiind unul dintre cei mai vechi operatori de pariuri. 888 Sport oferă de multe ori cote mai bune ca cele ale concurenței. Oferta sportivă este foarte complexă și ai posibilitatea de a paria inclusiv pe competiții de mâna a reia din majoritatea sporturilor importante. 

La meciurile de top vei găsi o varietate foarte largă de pariuri, ceea ce nu este o surpriză ținând cont că 888 Sport folosește aceeaşi platformă ca Unibet. La 888 Sport poţi paria live și ai destule evenimente din care să alegi. 

Nr. licență: Decizia ONJN nr. 907/19.05.2016

 

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni