• PRO TV
  • Jason Momoa, urmărit de paparazzi la Roma. Cum a fost surprins la filmările pentru „Fast X”

Jason Momoa, urmărit de paparazzi la Roma. Cum a fost surprins la filmările pentru „Fast X”

Jason Momoa, urmărit de paparazzi la Roma. Cum a fost surprins la filmările pentru „Fast X”

Jason Momoa se află în Italia, la Roma, unde filmează pentru producția „Fast X”. Actorul a fost urmărit la fiecare pas de paparazzi, care l-au surprins în câteva ipostaze de senzație. 

Fanii lui Jason Momoa au fost impresionați de apariția acestuia pe străzile din Roma, în timp ce conducea un motor. Starul și-a etalat fizicul musculos, purtând un maiou negru și pantaloni de piele, la filmările pentru „Fast and Furious 10”. 

Jason Momoa a profitat de timpul liber, de după filmări, și a vizitat cele mai importante obiective turistice din capitala Italiei: Colosseumul și Capela Sixtină. Actorul, care a fost însoțit de persoane din staff-ul „Fast and Furious 10”, a acceptat să facă poze cu fanii pe care i-a întâlnit. 


Momoa a fost surprins și în ipostaze mai amuzante. La un restaurant apare cu părul strâns într-un coc și legat cu o basma. Chiar dacă a fost urmărit mereu de paparazzi, se pare că la un moment dat a scăpat de ei și s-a bucurat, relaxat, de o înghețată italiană lângă Fontana di Trevi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Traci Perry (@tracilala)

Într-un interviu, pentru Entertainment Tonight, Jason a vorbit despre rolul său din „Fast X”: „Este distractiv, pot să îl joc pe tipul cel rău, ceea ce nu am mai făcut de o vreme. Acum, eu ajung să fiu băiatul rău. Un băiat rău foarte extravagant”. 


Sursă foto: Instagram/ prideofgypsies

Vezi și: Întrebarea Mesei Rotunde cu Zannidache: „Jador e un băiat foarte bun”Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni