• PRO TV
  • Cum arată Anca Țurcașiu în costum de baie, la 52 de ani

Cum arată Anca Țurcașiu în costum de baie, la 52 de ani

Cum arată Anca Țurcașiu în costum de baie, la 52 de ani

Anca Țurcașiu a postat mai multe imagini de la piscină. Iată cum arată vedeta la 52 de ani, în costum de baie!

Anca Țurcașiu este una dintre cele mai cunoscute și apreciate actrițe din România. Aceasta a cucerit publicul larg atât datorită talentului său, cât și grație prezenței sale unice, care bucură publicul larg. Recent, aceasta a postat pe rețelele de socializare mai multe imagini de la piscină, în care apare în costum de baie. La 52 de ani, Anca Țurcașiu arată absolut impecabil!

Anca Țurcașiu a postat pe rețelele de socializare o serie de fotografii în care se poate observa ce silueta are! Actrița a optat pentru un costum de baie din două piese, negru, care îi scotea în evidență trupul bine lucrat. Imaginea a stârnit o mulțime de comentarii pozitive din partea fanilor.



'Foarte drăguță', 'Ce faci de te menții așa wow, mai mult de 25 de ani nu ai', 'Adorabilă', 'Bunăciune', 'Același look ca și Miss Litoral', 'Cea mi frumoasă femeie', 'Veșnic tânără', 'Ce bine arăți', 'Sexi', sunt doar câteva dintre comentariile de pe Instagram.

Ce dietă ține Anca Țurcașiu

Anca Țurcașiu a spus care este secretul siluetei sale de invidiat! Aceasta a menționat că are întotdeauna grijă la alimentația ei, dar și la programul de somn și sport. Mai mult decât atât, bea minimum 2 litri de apă zilnic, dar și ceaiuri. Ea a mai punctat faptul că mănâncă multe legume crude pentru o digestie bună.

„Am grijă în permanenţă de regimul meu alimentar, de orarul meu de somn şi de programul meu de sport. Mi-am educat metabolismul şi am grijă să nu acumulez kilograme pe care apoi mi-ar fi foarte greu să le dau jos. Beau ceaiuri, apă şi mănânc multe legume crude pentru a avea o digestie bună', a spus vedeta într-o emisiune TV.

Sursă foto: Anca Țurcașiu/Instagram, Arhivă ProTV

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni