• PRO TV
  • Cântărețul R. Kelly a fost condamnat la 30 de ani de închisoare, în urma acuzațiilor de abuz sexual

Cântărețul R. Kelly a fost condamnat la 30 de ani de închisoare, în urma acuzațiilor de abuz sexual

Cântărețul R. Kelly a fost condamnat la 30 de ani de închisoare, în urma acuzațiilor de abuz sexual

R. Kelly a fost condamnat miercuri, 29 iunie, la 30 de ani de închisoare pentru că a abuzat sexual, de-a lungul anilor, femei, fete și băieți.

La mai bine de 20 de ani după ce s-a confruntat pentru prima oară cu acuzații de abuz sexual, cântărețul R&B R. Kelly, în vârstă de 55 ani, a fost găsit vinovat anul trecut, în luna septembrie, pentru înșelăciune și trafic sexual. Instanța a decis acum, iar R. Kelly își va petrece următorii 30 de ani în închisoare. 

Miercuri, judecătorul Ann Donnelly a impus sentința la tribunalul federal din Brooklyn, după ce a audiat supraviețuitorii abuzurilor terifiante ale lui R. Kelly.

După ce sentința a fost pronunțată, Donnelly a vorbit direct cu Kelly, spunându-i: „Aceste crime au fost calculate și planificate cu atenție și executate în mod regulat timp de aproape 25 de ani. I-ai învățat că iubirea este înrobire și violență.”

La proces, victimele au descris modul în care Kelly, pe numele real Robert Sylvester Kelly, le-a supus dorințelor lui perverse și sadice, pe vremea când erau încă minori. 

Lizette Martinez, o victimă a cântărețului, a spus: „Robert, ai distrus viețile atâtor oameni”. O altă victimă, fără nume, care s-a adresat direct lui Kelly, în timp ce își ținea mâinile încrucișate și ochii în jos, a spus: „M-ai făcut să fac lucruri care mi-au distrus spiritul. Mi-am dorit să mor din cauza a cât de jos m-ai făcut să mă simt. Îți aduci aminte de asta?". Kelly nu s-a adresat instanței, potrivit theguardian.com.

Sursă foto: Instagram

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni