• PRO TV
  • Alex Delea s-a mutat într-un apartament din București: „Nu mai am stresul oare unde dorm”

Alex Delea s-a mutat într-un apartament din București: „Nu mai am stresul oare unde dorm”

Alex Delea s-a mutat într-un apartament din București: „Nu mai am stresul oare unde dorm”

Alex Delea, câștigătorul Survivor România 2022, s-a mutat într-un apartament din București. Iată ce spune despre schimbarea făcută!

Alex Delea este câștigătorul ultimului sezon Survivor România. Acesta a reușit să obțină marele premiu în valoare de 100.000 de euro, sumă pe care a folosit-o pentru a-și construi o viață în București. Deși concurentul a locuit mulți ani în Spania, iar majoritatea fanilor se așteptau ca el să își reia viața de dinainte de faimă, Alex Delea a ales să se stabilească în Capitală. Astfel, el a luat cu chirie un apartament în care își va desfășura toate activitățile.

Alex Delea este extrem de fericit deoarece a reușit să își găsească apartamentul mult visat. El a recunoscut că nu este o persoană foarte așezată, dar se bucură pentru că are un loc al său.


„Într-un final m-am așezat la casa mea. M-am mutat în București, sunt foarte fericit. Am un loc al meu într-un final. Atunci când mă trezesc nu mai am stresul oare unde o să dorm în seara asta. Acum știu. M-am mutat, e bine, sunt mai așezat să zic așa. Nu sunt eu foarte așezat, dar măcar știu că am unde să dorm', a declarat Alex Delea pentru EGO.ro.

Deși în junglă a fost foarte priceput în ceea ce înseamnă supraviețuire, se pare că în viața reală, câștigătorul Survivor România 2022 nu este la fel de bine pregătit. Acesta a recunoscut că și-a distrus două tricouri atunci când a băgat pentru prima dată la spălat.

„Am mai stat singur, dar am mai stat în vacanțe. Acum este altceva. N-am fost niciodată stabilit singur. Chiar astăzi (n.r. joi), am băgat pentru prima dată la spălat. Cu greu.Nu am vrut să o sun pe mama, am și eu orgoliu. Am zis să nu o sun pe mama pentru asta. Eu pot, eu știu. Bine, mi-am stricat două tricouri, dar aia e', a mai spus el pentru sursa citată.

Sursă foto: Alex Delea/Facebook

VEZI ȘI: Vinde degete pe Internet

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni