• PRO TV
  • Liviu Varciu: "Am avut o aventura de-o noapte cu Pamela" VIDEO

Liviu Varciu: "Am avut o aventura de-o noapte cu Pamela" VIDEO

Liviu Varciu: "Am avut o aventura de-o noapte cu Pamela" VIDEO

Pamela Anderson de Romania este furioasa pe Liviu Varciu pentru ca acesta nu recunoaste ca au fost impreuna o scurta perioada de timp. In plus, Pamela - Simona Trasca, pe numele ei real -, sustine ca Varciu a bruscat-o in toaleta unui club.

Aflat la Constanta, intr-un studiou de inregistrari, Liviu Varciu a intrat in direct la “Happy Hour” si, cu chiu cu vai, a recunoscut: “Am avut o aventura de-o noapte cu Pamela”.

Cand s-au intalnit intamplator in club, Liviu i-a spus ca “e ca toate celelalte”, iar ea i-a strigat ca e “un zero barat”. Liviu isi explica dezvaluirea facut acum de Pamela Anderson de Romania, deoarece aceasta are o trupa si are nevoie de publicitate.

Liviu
a spus, mai in gluma mai in serios: “Daca stiam cum sunt femeile astea, nu ma mai insuram, n-o mai chemam pe Dana Hara sa-mi plimbe catelul”.

In premiera, Liviu Varciu a spus, in direct, la “Happy Hour”, ca s-a indragostit, ca are o relatie serioasa cu o fata, Andreea, in varsta de 21 de ani, care se afla cu el, insa pe care nu a vrut sa o expuna.  “Ma vad si casatorit cu actuala mea prietena”, a dezvaluit Liviu.
 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni