• PRO TV
  • UPDATE! Monica Columbeanu si-a luat fetita de la Izvorani

UPDATE! Monica Columbeanu si-a luat fetita de la Izvorani

UPDATE! Monica Columbeanu si-a luat fetita de la Izvorani

Desi a obtinut custodia temporara a fetitei sale inca din 4 aprilie, Monica tot nu a reusit sa o ia pe micuta Irina de la Izvorani. Acum, modelul asteapta ca decizia de executare silita sa fie redactata.

Maine dimineata, hartia va fi gata, iar Monica se va putea duce la Izvorani insotita de Politie ca sa isi ia fetita. Irinel Columbeanu a dat publicitatii un comunicat in care precizeaza ca, in momentul in care Monica va dispune de toate actele necesare, el i-o va da pe Irina.

Instanta a respins cererea lui Irinel, de suspendare a executarii silite, pe motiv ca starea de sanatate a fetitei, bolnava de rubeola, ar cere ca ea sa ramana in continuare la el.

Monica nu a fost astazi la Izvorani, dar probabil va merge maine, cand va avea toate documentele de care are nevoie. Pana acum, Monica nu a dat nicio declaratie presei.

UPDATE! Dupa aproape doua ore de asteptare in fata portii vilei, vineri, 15 aprilie, executorul judecatoresc a trecut la intrarea cu forta pe proprietate, cu sprijinul politiei.

"Fetita a fost extrem de bucuroasa sa isi vada mama. I-a sarit de gat si a inceput sa planga. Acum sunt impreuna, se iubesc. Desi Irinel n-a fost de acord initial, acum a permis accesul unei ambulante pe proprietate. Domnul Columbeanu s-a opus. A incercat sa ascunda fetita, nu i-a facut nici bagajele", a declarat avocatul Monicai.

Monica Columbeanu a fost insotita de avocati, executorul judecatoresc si un echipaj de politie, solicitat pentru ca lucrurile sa se desfasoare in ordine.

Citeste mai mult pe stirileprotv.ro!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni