• PRO TV
  • Curs de somelier cu Sergiu Nedelea. Cum te poți înscrie și ce vei învăța

Curs de somelier cu Sergiu Nedelea. Cum te poți înscrie și ce vei învăța

Curs de somelier cu Sergiu Nedelea. Cum te poți înscrie și ce vei învăța

Pasionații de vinuri și de asocieri corecte între vin și mâncare pot învăța de la profesioniști secretele servirii vinului. Sergiu Nedelea, gazda emisiunii Wine Trips România, organizează un curs specializat pentru cei care vor să devină somelieri. Iată cum te poți înscrie!

UPDATE: Din cauza unor probleme de ordin tehnic, cursul programat să înceapă pe 26 septembrie se va amâna cu o săptămână și va începe în data de 3 octombrie (luni) 2022

Cursul de somelier ținut de Sergiu Nedelea debutează la 26 septembrie 2022, la sediul Winetaste School din București (str. Matei Basarab, nr.100, bloc 85, parter).  

Cursul este acreditat de Ministerul Muncii și Justiției Sociale, Ministerul Educației și Cercetării, prin Autoritatea Națională pentru Calificări.

În vederea obținerii competențelor stabilite, cursul implică parcurgerea tuturor etapelor de predare teoretică și de aplicații practice, atât individual, cât și pe echipe. Pentru recunoașterea competențelor și absolvirea cursului, la finalul acestuia, cursanții vor susține un examen ce constă într-o probă teoretică, o probă practică și prezentarea unui proiect. 

În urma promovări acestui curs participantii vor primi Certificatul de Somelier însoțit de suplimentul descriptiv. Taxa de participare la curs este 2.500 lei. La începutul cursului se achită un avans de minimum 500 lei. Restul sumei se va achita (în rate egale) până la finalizarea cursului. Cursul se desfășoară pe parcursul a 180 de ore de teorie și practică.

Descoperă AICI ce trebuie să conțină dosarul de înscriere!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni