• PRO TV
  • Oana Roman, supărată din cauza facturii pentru energie 

Oana Roman, supărată din cauza facturii pentru energie 

Oana Roman, supărată din cauza facturii pentru energie 

Oana Roman s-a supărat foarte tare după ce a văzut factura pentru energie.   

Vedeta e furioasa pe cei de la ENEL: 
 
„Își bat joc. Eu trimit index lunar. Nu calculează la timp. Emit factura apoi o anulează și mi dau zero apoi luna următoare pun de 3 ori suma . Fură ca în codru și fac ce vor ei. Niște nemernici”.

„Mi au trimis acum 2 luni o factura de o suma apoi au anul-t o apoi luna asta a venit pe 2 luni, suma de 3 ori și tot așa”, a mai adăugat vedeta, care nu întrevede o speranță că lucrurile se vor schimba. Ea a tras și un semnal de alarmă: „e începutul sfârșitului dacă nu se trezește nimeni!”, a declarat Oana Roman pentru Evz.Dorian Popa, Oana Roman și Dana Budeanu sunt câteva dintre vedetele care s-au confruntat cu facturile uriașe la energie. 

În urma acestei situații, ENEL a emis un drept la replică prin care reprezentanții au explicat poziția lor:

”Enel Energie Muntenia a emis pe numele doamnei Oana Roman o factură pentru luna iulie, pe baza indexului citit, care a fost stornată ulterior pentru a include și cele mai noi prevederi legislative care au intrat în vigoare din 14 iulie, în beneficiul clientului. Drept urmare, în luna septembrie, doamna Roman a primit o factură actualizată, pentru lunile iulie și august, a cărei valoare a fost calculată corect. Clienta se încadrează în categoria persoanelor cu un consum mediu de energie de peste 300 kWh lunar în 2021, care sunt facturate conform prevederilor art 5 din OUG 27/2022. Mai exact, furnizorii aplică lunar o formulă de calcul a costurilor prevăzute în legislație. Întrucât formula de calcul a prețului a fost modificată de către autorități în cursul lunii iulie, a fost necesară o nouă modificare a sistemului de facturare al furnizorilor pentru implementarea celor mai recente prevederi. În plus, au fost derulate și discuții cu autoritățile competente pentru a clarifica modalitatea de aplicare a legislației.

În consecință, clienților în cauză le-au fost emise facturi cumulate după adaptarea sistemelor de facturare. Facturile au fost emise la valoarea corectă, iar pentru consumul lunii august a fost aplicat, conform legislației în vigoare, prețul mai mic, respectiv cel din ofertele contractuale. Furnizorul depune toate eforturile pentru implementarea corectă a cadrului legal, astfel încât clienții să beneficieze de prevederile care li se aplică.”

FOTO: OANA ROMAN INSTAGRAM 

Vezi și: Wine Trips România S3E1 | Ana Cernicova la Castel Mimi, delectare cu arome tomnatice

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni