• PRO TV
  • Ștefania, ipostază incendiară pe Instagram. Iubita lui Speak s-a lăsat fotografiată într-un body sexy din dantelă

Ștefania, ipostază incendiară pe Instagram. Iubita lui Speak s-a lăsat fotografiată într-un body sexy din dantelă

Ștefania, ipostază incendiară pe Instagram. Iubita lui Speak s-a lăsat fotografiată într-un body sexy din dantelă

Speak și Ștefania sunt împreună de 5 ani și formează unul dintre cele mai solide și îndrăgite cupluri din showbizul autohton. 

Cei doi au numeroase proiecte împreună, se sprijină reciproc și își declară dragostea pe conturile de socializare ori de câte ori au ocazia. 

Ștefania (25 de ani) are o comunitate impresionantă de fani pe Instagram. Peste 1,2 milioane de persoane o urmăresc pe contul de socializare și îi apreciază postările. 

Ștefania adoră să fie protagonistă în ședințe foto incendiare, iar de cele mai multe ori cel care o fotografiază este chiar iubitul ei. 

Recent, iubita lui Speak s-a lăsat fotografiată pe balcon într-un body super sexy din dantelă. Lenjeria albastră, ușor transparentă, i-a pus în evidență formele apetisante, iar reacțiile fanilor nu au întârziat să apară.

“Uuuu!! VOGUEEE!!! Call her!!!”, “Frumusețe rară!”, “Superbă!”, “Ești minunată!”, “Cum poți fi atât de frumoasă?”, “Fără cuvinte…”, “Trupul perfect!”, “Perfectă!”, “Cea mai frumoasă gagică!”, i-au scris fanii la postarea care a adunat peste … de aprecieri.

Fanii așteaptă acum imagini din vacanța de vis a celor doi îndrăgostiți. Speak a împlinit 36 de ani și își sărbătorește ziua de naștere pe continentul african. 

“Cred că am ajuns în Paradis!”, a scris Ștefania la InstaStories, acolo unde a postat mai multe filmulețe cu locația de vis în care s-au cazat.

Fotografii: Instagram



 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni