• PRO TV
  • Vrei sa ne arati talentul tau ? Inscrie-te AICI! S-a dat startul pentru preselectiile celei de-a doua editii Romanii au talent!

Vrei sa ne arati talentul tau ? Inscrie-te AICI! S-a dat startul pentru preselectiile celei de-a doua editii Romanii au talent!

Vrei sa ne arati talentul tau ? Inscrie-te AICI! <span style="color: rgb(255, 0, 0);">S-a dat startul pentru preselectiile celei de-a doua editii Romanii au talent!</span>

Vrei sa arati lumii cat esti de talentat ? Intra in cursa pentru cel mai tare show al tuturor timpurilor si demonstreaza-ne ca Romanii au talent !

Dupa ce mii de romani au venit la preselectiile pentru prima editie a mega show-ului Romanii au talent este timpul sa inceapa o noua runda de preselectii la care poti lua parte. Inscrie-te pe site si fa un prim pas spre implinirea visului tau. Andra, Mihai Petre si Andi Moisescu sunt gata sa redescopere noi talente nebanuite si neasteptate intr-o noua runda de preselectii.

Nu conteaza meseria pe care o ai in viata de zi cu zi, cu totii sunteti asteptati  sa va inscrieti daca aveti un talent deosebit pe care vreti sa-l vada o tara intreaga!

In prima editie a show-ului s-au prezentat de la contabili la bucatari, de la sudori la economisti, de la profesori la cismari, de la medici la vanzatori,  de la farmacisti la someri, si ne-au demonstrat ca romanii sunt extrem de talentati. Nici varsta nu conteaza si nici faptul ca vii singur sau cu prietenii, important este ca ai talent si faci lucruri iesite din comun. 

Arata lumii intregi la PRO TV ca "Romanii au talent" si inscrie-te AICI

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni