• PRO TV
  • Oltenii, asteptati la preselectiile pentru “Romanii au talent” pe 20 si 21 august la teatrul Marin Sorescu din Craiova

Oltenii, asteptati la preselectiile pentru “Romanii au talent” pe 20 si 21 august la teatrul Marin Sorescu din Craiova

Oltenii, asteptati la preselectiile pentru “Romanii au talent” pe 20 si 21 august la teatrul Marin Sorescu din Craiova

Preselectiile pentru cel de-al doilea sezon al super show-ului de la ProTV,  “Romanii au talent”, debuteaza in inima Olteniei, la Craiova.

Pe 20 si 21 august, oltenii sunt asteptati cu mic cu mare la Teatrul Marin Sorescu incepand cu ora 10:00, pentru a demonstra ca au tot ce le trebuie sa intre in marea competitie pentru cei 120.000 de euro. La fel ca si pana acum, Smiley si Pavel Bartos se vor afla si ei printre concurenti, vor sta de vorba si vor incerca sa le mai alunge din emotii.

Craiova se afla pentru prima oara pe harta caravanei Romanii au talent” si este orasul care deschide periplul prin intreaga tara in cautarea de romani deosebiti. Preselectiile sunt deschise tuturor indiferent de varsta, ocupatie sau talentul pe care il au.

Asa cum a demonstrat, “Romanii au talent” este show-ul care schimba vieti si care transforma visele in realitate.

Tuturor celor  care cred si stiu ca au ceva de aratat scena le sta la dispozitie si o tara intreaga va fi cu ochii pe ei.  Inscrierile se fac pe site-ul romaniiautalent. ro dar si direct in locatia in care va avea loc preselectia.

Facebook.com/romaniiautalent

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni