• PRO TV
  • Cum arată Kevin din Singur acasă în 2022. Macaulay Culkin are 42 de ani

Cum arată Kevin din Singur acasă în 2022. Macaulay Culkin are 42 de ani

Cum arată Kevin din Singur acasă în 2022. Macaulay Culkin are 42 de ani

La 32 de ani de la lansarea celui mai popular film de Crăciun, Kevin din „Singur acasă” își joacă bine cel mai bun rol din viața lui: acela de tată. Macaulay Culkin are un băiat cu iubita lui, actrița Brenda Song. Viața de „băiat de casă” l-a schimbat pe copilul minune al cinematografiei.

Macaulay Culkin a fost distribuit în cel mai greu rol al vieții sale în aprilie 2021, când iubita lui, Brenda Song, a născut un băiat. Starul din Singur acasă este un tată model, spune partenera sa, cu care are o relație din 2017.

Cei doi părinți fac cu schimbul când vine vorba de îngrijirea fiului lor, botezat Dakota. Recent, actorul de 42 de ani a distribuit pe contul său de socializare un filmuleț din care ne arată cum își impart sarcinile când cel mic se trezește plângând noaptea: dau cu banul, iar cine pierde se duce și-l liniștește pe micuț.

Cum arată în 2022 interpretul lui Kevin din Singur acasă

FOTO: Profimediaimages.ro

Macaulay Culkin și-a păstrat umorul și înfățișarea copilărească cu care i-a cucerit pe fanii săi în seria Singur acasă. Actorul de 42 de ani a fost copleșit de celebritate după apariția în cele două filme, motiv pentru care în 1994, la doar 14 ani, și-a anunțat retragerea din actorie. A revenit în prim-plan în anul 2000, când a jucat în piesa de teatru Madame Melville.

După acest proiect a acceptat mai multe roluri în filme independente, dar și să pună voce în unele producții de animație, dedicate copiilor. Macaulay Culkin are azi o avere impresionantă, cele mai multe încasări fiind de pe urma rolurilor din copilărie. 

Vezi și VIDEO: Macaulay Culkin și salariile sale de top în cinematografie


 

Macaulay Culkin are un băiețel de aproape 2 ani

Macaulay Culkin a devenit tată la 5 aprilie 2021, când iubita sa a născut un băiat. Numele ales, Dakota Song Culkin, a suscitat numeroase controverse și discuții online. 

Cei doi soți au dezvăluit că până acum nu au apelat la serviciile unei bone, fiindcă amândoi sunt pricepuți în creșterea unui singur copil.

Eu și logodnicul meu suntem implicați activ. Nu avem dădacă, dar mama mea a fost aici cu noi de când s-a născut fiul meu... Când lucram, mama îl aducea la decor ca să pot alăpta și să-l văd în timpul zilei (…) A fi comunicativ atunci când ai nevoie de ajutor este atât de important. În loc să ne stabilim îndatoririle, ne simțim unul pe celălalt”, a spus Brenda Song într-un interviu acordat revistei The Cut.

Citește și: Cine e românca distribuită alături de Macaulay Culkin în Singur acasă

Seria Singur acasă, la PRO TV de Crăciun. Urmărește Singur acasă pe 17 decembrie (ora 20:00) și Singur acasă: Pierdut în New York pe 24 decembrie (ora 20:00)!

Macaulay Culkin, probleme cu dependența de droguri

Faima poate fi o armă cu două tăișuri, mai ales pentru copiii proveniți din familii dezorganizate. Macaulay Culkin a căzut victimă dependenței de droguri după divorțul părinților. 

În anul 2004, la doar 24 de ani, actorul din Singur acasă a fost prins de poliția din Oklahoma cu marijuana și altă substanță interzisă, pentru care nu avea prescripție medicală.

Din acel moment, viața lui Culkin a fost în centrul preocupărilor ziariștilor de peste Ocean. Au existat chiar zvonuri că actorul ar cheltui mii de dolari lunar pentru a-și procura heroină și cocaină. O fotografie cu el din 2012 a întărit convingerea că actorul are mari probleme din cauza adicției de droguri.


FOTO: Profimediaimages.ro

Nu, nu consumam șase grame de heroină în fiecare lună. Lucrul care m-a deranjat a fost că tabloidele au împachetat totul în această formă ciudată de îngrijorare”, a spus actorul, în 2016, pentru The Guardian.

Ce spune Macaulay Culkin despre rolul lui din Singur acasă

Eroul seriei Singur acasă a dezvăluit că nu vede filmele în care a jucat în aceeași manieră în care le văd fanii săi. Într-un interviu acordat realizatoarei TV Ellen DeGeneres, Macaulay Culkin a explicat că nu simte nevoia să le vadă în fiecare an, de Crăciun.

Nu le urmăresc atât de des. Am avut oameni care au vrut să le vadă împreună cu mine, ceea ce este și măgulitor, dar și înfiorător”, s-a confesat actorul.

Când, totuși, o face, îi trec prin minte tot felul de amintiri de la filmări, din culise. „Îmi amintesc cum, în acea zi de la filmări, îmi ascundeam sticla de Pepsi în spatele canapelei. Nu pot să le urmăresc în maniera în care o fac ceilalți oameni”, a mai spus Culkin.

Fotografii: Profimediaimages.ro/Getty Images

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni