• PRO TV
  • Jackie Chan, pregătit pentru Rush Hour 4, la 68 de ani. Ce știm despre film în acest moment

Jackie Chan, pregătit pentru Rush Hour 4, la 68 de ani. Ce știm despre film în acest moment

Jackie Chan, pregătit pentru Rush Hour 4, la 68 de ani. Ce știm despre film în acest moment

Jackie Chan nu renunță la filmele de acțiune nici la 68 de ani. Starul cinematografiei a dezvăluit că e în discuții cu regizorul pentru partea a patra din comedia Rush Hour (Ora de vârf).

Suntem în discuții pentru partea a patra, în acest moment”, a dezvăluit Jackie Chan la festivalul de film Red Sea din Arabia Saudită, unde a afișat un look impresionant.

Actorul de 68 de ani nu a confirmat numele regizorului, însă se știe că Brett Ratner a regizat celelalte trei filme din serie.

Chan, al cărui nume real este Fang Shilong, s-a aflat în distribuția celor trei filme de până acum, alături de Chris Tucker. Cel mai de succes film din serie a fost primul, din 1998, care a generat încasări de 244 de milioane de dolari în cinematografe.

Actorul a dezvăluit că înainte de Rush Hour a vrut să renunțe la Hollywood din cauză că simțea că nu se încadrează în peisaj. 

Am încercat de atât de multe ori la Hollywood, dar după aceea am zis că nu mai vreau, deoarece engleza mea nu e atât de bună, nu e cultura mea, lor nu le place acest gen de acțiune”, a mărturisit actorul, conform Deadline.

În anii care au urmat, Jackie Chan a căpătat notorietate și în Vest, și în Est, fiind unul dintre cei mai populari și recongnoscibili actori din toate timpurile.

Cum a debutat Jackie Chan în filme

Chan a început să joace în filme de la vârste fragede, fiind extrem de precoce. La 8 ani a bifat un rol în Big and Little Wong Tin Bar (1962). Zece ani mai târziu a apărut în celebrul Fist of Fury, film cu Bruce Lee în rol principal. Acolo a jucat rol de dublură și expert în cascadorii pentru actorul japonez Riki Hashimoto.

După câteva încercări sub bagheta regizorului Lo Wei, Jackie Chan a atras atenția asupra sa cu rolul din Snake in the Eagle's Shadow (1978). Primul mare succes a fost Drunken Master (Maestrul bețiv), din același an.

După o încercare nereușită la Hollywood, cu The Big Brawl (1980) și The Cannoball Run (1981), Chan s-a concentrat din nou pe producții realizate în Hong Kong.

Abia în 1995, Jackie Chan a cunoscut faima peste Ocean, după ce a apărut în Rumble in the Bronx (Răfuială în Bronx), apoi în Rush Hour.

Jackie Chan l-a refuzat pe Sylvester Stallone  

La începutul anilor ’90, Chan putea să fie mai vizibil în SUA, însă a refuzat un rol în pelicula Demolition Man (Demolatorul). Regiorul Marco Brambilla și Sylverster Stallone (în calitate de actor în rol principal) căutau o alternativă pentru personajul negativ Simon Phoenix.

Jackie Chan a primit propunerea de a face parte din distribuție, însă el a refuzat. Motivul? A evitat să interpreteze roluri negative, pentru a nu fi etichetat în cazul unor apariții ulterioare. În final, rolul i-a fost atribuit lui Wesley Snipes.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni