• PRO TV
  • Julieta de la Gospodar fără pereche și-ar fi găsit jumătatea. Cum arată bărbatul alături de care a pozat de sărbători 

Julieta de la Gospodar fără pereche și-ar fi găsit jumătatea. Cum arată bărbatul alături de care a pozat de sărbători 

Julieta de la Gospodar fără pereche și-ar fi găsit jumătatea. Cum arată bărbatul alături de care a pozat de sărbători 

Acum cinci ani, Julieta Vescan a participat în primul sezon al show-ului „Gospodar fără pereche” de la PRO TV. Alături de alte concurente, ea a încercat să-i câștige inima gospodarului Marin Cazan, dar acesta a dorit să se însoare cu Marcela. Julieta nu a rămas dezamăgită, câștigând simpatia milioanelor de telespectatori. 

Julieta s-a distrat de minune cât timp s-a aflat pe moșia gospodarului Marin Cazan. Cu toate acestea, fiind o fire sociabilă și activă, ea spunea că i-ar fi greu să locuiască în vârful dealului: „În vacanțe sau weekend-uri, clar da! Dar nu știu dacă-mi pot imagina cum ar fi să traiesc permanent acolo, fără internet, semnal la telefon, fără agitația de zi cu zi, ar fi destul de greu să se adapteze oricine este obișnuit cu agitația din oraș.” 

Vezi și: Julieta a facut SHOW la inaltime! S-a urcat pe claia de fan si a dansat pentru Marin

Fosta concurentă a emisiunii s-a remarcat prin energia sa pozitivă și prin simțul umorului. Prin firea sa carismatică, Julieta a ajuns rapid prefera multor telespectatori. Mereu aranjată și machiată, fosta concurentă a emisiunii nu s-a schimbat prea mult în decursul celor cinci ani. Dovadă sunt imaginile recente publicate de ea pe contul de socializare. (vezi mai multe imagini în galeria foto de mai jos).

La începutul lunii decembrie, Julieta a scris pe contul de socializare facebook că „este într-o relație”, iar prietenii i-au răspuns cu zeci de comentarii de felicitare. 

„Doamne ajută, să fie într-un ceas bun!”, „Doamne ajută, Juli dragă!”, „Să fie cu noroc!”

„Da. Să sperăm!”, le-a răspuns Julieta prietenilor. 

Pe 28 decembrie, fosta concurentă a postat o imagine la story cu un bărbat, iar peste poză apare scris LOVE, semn că ar fi împreună. Sursă foto: Facebook/ July Vescan

Vezi și: Petrecere de Crăciun în spațiu
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni