• PRO TV
  • Romina, VTM!, filmul cu Bogdan de la Ploiești și Nicole Cherry, a bătut deja Teambuilding la un capitol

Romina, VTM!, filmul cu Bogdan de la Ploiești și Nicole Cherry, a bătut deja Teambuilding la un capitol

Romina, VTM!, filmul cu Bogdan de la Ploiești și Nicole Cherry, a bătut deja Teambuilding la un capitol

Lansat în cinematografele de la noi la 2 ianuarie 2023, filmul Romina, VTM! este cel mai bine vândut film românesc în pre-sale din toate timpurile. Câți români au văzut pelicula în prima zi.

Este îmbucurător faptul că românii au un apetit atât de mare să meargă în sala de cinema”, a spus Selly despre filmul Romina, VTM!, care a stabilit un nou record în România. Peste 54.360 de oameni au venit să vadă producția realizată de Vidra Productions, în colaborare cu Selly Media Network, dintre care peste 35.000 de bilete au fost vândute în pre-sale.

La acest capitol, Romina, VTM! a bătut Teambuilding, cel mai de succes film românesc din toate timpurile, care înregistrase 31.000 de bilete vândute în pre-sale.

Această performanță ne bucură foarte mult. Este un semn foarte bun, nu doar pentru Romina, VTM!, ci și pentru filmul românesc în general. Faptul că românii au un apetit atât de mare să meargă în sala de cinema este îmbucurător și sperăm ca cei care au fost la cinema să le spună și prietenilor lor să meargă la film”, a dezvăluit Selly, care a colaborat la realizarea producției prin compania sa specializată în activități de consultanță în domeniul relațiilor publice și al comunicării.

Reacțiile nu sunt doar pozitive, după primele proiecții apărând și imagini deplorabile din sălile de cinema.

Cele mai de succes filme românești în cinema

Box-office-ul românesc este dominat în continuare de Teambuilding, cu încasări totale de 23,47 milioane de lei (4,72 milioane de dolari). Filmul regizat de Matei Dima, Cosmin Nedelcu și Alex Coteț este urmat de Miami Bici (11,6 milioane lei) și Mirciulică (8,2 milioane lei). Pe poziția a patra se află 5Gang: Un altfel de Crăciun, cu încasări totale de 6,48 milioane lei.

Cine joacă în Romina, VTM! 

Filmul îi are ca protagoniști pe Nicole Cherry (rol principal), Tzancă Uraganu, Bogdan de la Ploiești, Matei Dima, Selly, Costel Biju, Costi Max, Cosmina Păsărin, YNY Sebi și Rareș Mariș. Romina, VTM! a fost numit deja filmul maneliștilor, datorită prezenței unor artiști consacrați ai genului muzical. 

Vezi trailerul filmului Romina, VTM!

Povestea filmului Romina, VTM! este una savuroasă: Romina (interpretată de cântăreața Nicole Cherry) încearcă să salveze terasa tatălui ei din Costinești. Printr-o împrejurare, ea ajunge să se îndrăgostească de Valentin (în interpretarea actorului Rareș Mariș), un turist venit în vacanță la Costinești, cu planul de a cânta la chitară pe stradă, ca să câștige un bănuț. 

Romina, o fată cu un suflet mare, îl ajută să devină un artist adevărat. În peisaj apare apoi Gino, fostul iubit al Rominei, care îl face să devină gelos pe Valentin, și de aici surprizele se țin lanț.

Filmările pentru Romina, VTM! au avut loc anul trecut, în luna septembrie, jumătate în Costinești și cealaltă jumătate în București.

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni