• PRO TV
  • VIDEO Un pasager al avionului prăbușit în Nepal a filmat ultimele momente de dinaintea tragediei

VIDEO Un pasager al avionului prăbușit în Nepal a filmat ultimele momente de dinaintea tragediei

VIDEO Un pasager al avionului prăbușit în Nepal a filmat ultimele momente de dinaintea tragediei

68 de pasageri au murit în avionul prăbușit în Nepal, iar unul dintre ei făcea LIVE pe Facebook în secundele de dinaintea tragediei. Imaginile care fac înconjurul lumii au stârnit valuri de compasiune pentru victimele accidentului aviatic.

Ultimele momente ale pasagerilor cursei ATR 72, operată de Yeti Airlines, au fost surprinse de camera video a unui cetățean indian aflat la bord. Tânărul, identificat sub numele Sonu Jaiswal, făcea LIVE pe Facebook în timpul procedurilor de aterizare.

Avionul cu 72 de suflete la bord nu a mai ajuns la Pokhara, oraș care își inaugurase aeroportul de curând, ci s-a prăbușit cu puțin timp înainte de a ajunge la destinație.

Imaginile surprinse de pasagerul indian arată ultimele momente din viața ocupanților aeronavei, care nu bănuiau nimic din ceea ce urma să se întâmple.

După câteva zeci de secunde de calm, camera video a pasagerului începe să tremure, avionul se înclină spre stânga, iar pasagerii încep să țipe. În doar câteva secunde, aparatul de zbor cu două elice atinge pământul, în timp ce interiorul său este cuprins de flăcări. Camera video continuă să filmeze. Atenție, imagini cu puternic impact emoțional!

Conform rudelor sale, Sonu venise în Nepal pe data de 10 ianuarie cu scopul de a se ruga la templul zeului Shiva. El voia să aducă un omagiu zeității, după ce dorința sa de a avea un fiu a fost împlinită.

Posesorul telefonului mobil, identificat

Autoritățile nepaleze au anunțat că au identificat persoana care a realizat filmarea, în persoana lui Sonu Jaiswal, un cetățean indian de 35 de ani. Alți patru pasageri indieni au fost la bord și toți au fost declarați decedați, scrie cnbctv18.com.

Nu am salvat pe nimeni de la locul prăbușirii avionului”, a declarat Krishna Prasad Bhandari, purtătorul de cuvânt al Armatei nepaleze, conform sursei citate. Dintre cele 68 de victime confirmate, 35 au fost identificate până acum.

Autoritățile au anunțat că au recuperat cutiile negre ale aeronavei, iar informațiile pe care le vor extrage de acolo ar putea stabili cu exactitate cauza prăbușirii aeronavei.

Avionul companiei Yeti Airlines a decolat de pe aeorportul din Kathmandu, duminică, cu destinația Pokhara. Zborul pe această rută durează 30 de minute, însă aeronava cu două motoare s-a prăbușit inexplicabil cu câteva minute de aterizare.

Fotografii: Getty Images/Facebook

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni