• PRO TV
  • VIDEO Smiley le-a arătat fanilor cum se poate plăti cu palma în America

VIDEO Smiley le-a arătat fanilor cum se poate plăti cu palma în America

VIDEO Smiley le-a arătat fanilor cum se poate plăti cu palma în America

Smiley este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști de la noi din țară, acesta bucurându-se atât de o carieră impresionantă, cât și de iubirea necondiționată a familiei sale. Antrenorul de la Vocea României se află în acest moment în America, acolo unde timp de două săptămâni va face muzică alături de artiștii de la HaHaHa Production și ROMDROPS. 

Smiley își trăiește visul american în stil mare și își ține fanii la curent cu fiecare activitate pe care o desfășoară în SUA. În primele zile ale călătoriei, artistul a avut oportunitatea de a fi invitat la filmările pentru noul sezon al prestigioasei emisiuni America’s Got Talent de către celebrul Simon Cowell, creatorul și producătorul formatului de televiziune Got Talent, considerat de Guinness World Records cel mai de succes reality-show din lume, cu peste 68 de țări care-l produc.

După această experiență pe care cu siguranță și-o va aminti toată viața, cântărețul a trecut și prin alte momente demne de arătat urmăritorilor de pe TikTok. Astfel, ajuns într-un magazin din America, Smiley a descoperit o mică parte a viitorului: în SUA se poate plăti cu palma! 
 

@smiley_omul În America se plătește cu palma. Bine ați venit în viitor! ✋???? #Smiley #DailyTok #traveltok #americandream #new #blowthisup ♬ original sound - Smiley


„Da... Deci în America s-a ajuns la nivelul la care se poate plăti cu palma. Nu știu dacă știați treaba asta. Te înscrii și după aia poți să plătești cu palma la magazin. Bine ați venit în viitor!”, a spus artistul pe TikTok. 

Potrivit informațiilor transmise de presa internațională, sistemul de plată cu palma nu este atât de complicat pe cât credem noi. Se pare că există un lanț de supermarketuri deținut de Amazon, Whole Foods, care a implementat deja această tehnică de achiziționare a produselor. Practic, fiecare client care își dorește să acceseze mecanismul trebuie să își înregistreze amprenta palmei, evident unică, apoi să îi atribuie un card de plată și un număr de telefon. Astfel, dacă îți uiți portofelul sau telefonul în mașină, poți să îți cumperi ceea ce ai nevoie doar cu propria mână.
 

Smiley prezintă alături de Pavel Bartoș show-ul „Românii au talent”, de la PRO TV, de la prima sa ediție din 2011, iar stilul lor de prezentare din cele 13 sezoane ale emisiunii s-a impus în format, a făcut istorie la nivel mondial și a fost preluat și de alte cupluri de prezentatori „Got Talent” din alte țări.

Sursă foto: Smiley/Instagram, Arhivă PROTV, Captură TikTok

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni