• PRO TV
  • (P) Marsh McLennan deschide un nou hub IT la Cluj pentru care țintește peste o sută de noi angajări

(P) Marsh McLennan deschide un nou hub IT la Cluj pentru care țintește peste o sută de noi angajări

(P) Marsh McLennan deschide un nou hub IT la Cluj pentru care țintește peste o sută de noi angajări

CLUJ-NAPOCA, 17 Mai 2023 — Marsh McLennan (NYSE:MMC), lider global în servicii profesioniste de risc, strategie și resurse umane, lansează un nou centru IT în Cluj-Napoca.

 

Cu venituri anuale care depășesc 20 miliarde USD și cu peste 85.000 de angajați la nivel global, Marsh McLennan va oferi prin intermediul noului hub de la Cluj oportunități de carieră în domeniul IT pentru: ingineri software, ingineri de date în Cloud, analiști de sistem și manageri de proiect. Noul tech hub devine principalul centru IT al companiei pentru Europa și va contribui la accelerarea ritmului de inovație pentru cele patru business-uri ale Marsh McLennan: Marsh, Guy Carpenter, Mercer și Oliver Wyman.

Avem o istorie clădită pe 152 de ani de inovare și promovăm o cultură care încurajează experimentarea și dezvoltarea de idei noi” afirmă Paul Beswick, Chief Information Officer, Marsh McLennan.

„Pentru noi, inovația reprezintă responsabilitatea fiecăruia. Tocmai de aceea, centrul IT de la Cluj-Napoca va reprezenta mediul ideal pentru colegii care își doresc noi provocări profesionale.”

Marsh McLennan are o prezență de peste 28 de ani în România. În 1995, Marsh a fost primul broker internațional de asigurări care a deschis un birou la București.

Cu o echipă de 550 de specialiști, Darwin™ este o parte a Marsh McLennan din anul 2016. Darwin ™ este platforma globală care sprijină angajații să își aleagă beneficiile în funcție de stilul lor de viață, permițând organizațiilor să atragă și să fidelizeze talente de top. Platforma este parte a produselor dedicate programelor de beneficii pentru angajați din portofoliul Mercer Marsh Benefits.

“Cluj-Napoca deține atât infrastructura cât și potențialul uman adecvate pentru a servi drept rampă de lansare pentru inovație la Marsh McLennan” afirmă Attila Takacs, Marsh McLennan Tech Hub Lead. “Suntem încântați că putem crea oportunități de carieră care oferă viitorilor noștri colegi șansa de a face diferența”.

În următoarele luni, Marsh McLennan se va extinde la Cluj-Napoca cu un nou spațiu ultramodern de birouri, cu o suprafață de 1.300 metri pătrați. Sediul va găzdui atât noul centru IT cât și echipa Darwin. Angajații acestui Tech Hub se vor bucura de o varietate de beneficii care includ:

·       Program de lucru flexibil, telemunca, 25 de zile libere pe an, posibilitatea de a cumpăra sau vinde zile libere, sau zile libere compensatorii pentru sărbătorile legale care se suprapun cu zilele de weekend;

·       Program de top de beneficii medicale și soluții de wellbeing;

·       O sumă flexibilă care poate fi alocată în funcție de opțiunile angajaților și multe altele.

Pentru pozițiile disponibile și pentru mai multe detalii despre noul Tech Hub Marsh McLennan vizitați: https://www.buildingthehub.ro

Despre Marsh McLennan

 

Marsh McLennan (NYSE: MMC) este cea mai importantă companie globală de servicii profesioniste de consultanță în risc, strategie și resurse umane. Cu venituri anuale de peste 20 miliarde USD, Marsh McLennan sprijină clienții să evolueze în contextul dinamic și complex prin intermediul a patru companii, fiecare dintre ele lider pe segmentul în care activează: Marsh sprijină companiile și persoanele fizice cu soluții fundamentate pe analiza datelor pentru diminuarea riscurilor și cu servicii de consultanță de risc, Guy Carpenter dezvoltă strategii avansate de risc, reasigurare și capital care ajută clienții să crească profitabil și să urmărească oportunitățile emergente, Mercer oferă consultanță și soluții bazate pe tehnologie care ajută organizațiile să redefinească domeniul resurselor umane, să revoluționeze rezultatele schemelor de pensii și investiții și să deblocheze beneficiile legate de sănătate și wellbeing/bunăstare pentru o forță de muncă în permanentă schimbare și Oliver Wyman care funcționează ca și consultant strategic, economic și de brand pentru clienți din sectorul privat sau public. Pentru mai multe informații vizitați marshmclennan.com, sau urmăriți-ne pe LinkedIn și Twitter.

 


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni