• PRO TV
  • Relatările unei femei despre perioada de trei minute, cât a fost moartă: „Totul s-a întunecat”. Care a fost cauza

Relatările unei femei despre perioada de trei minute, cât a fost moartă: „Totul s-a întunecat”. Care a fost cauza

Relatările unei femei despre perioada de trei minute, cât a fost moartă: „Totul s-a întunecat”. Care a fost cauza

Jade, o femeie în vârstă de 36 de ani, din Wisconsin, susține că a fost moartă timp de trei minute și a povestit, prin intermediul unui video încărcat în mediul online, ce s-a întâmplat în acea perioadă de timp. 

Jade susține că a fost moartă, în anul 2011, timp de trei minute, după ce a făcut insolație, fiind prima dată când se confruntă cu așa ceva. Femeia a declarat că, în timp ce se afla afară, unde erau 32 de grade Celsius, la una dintre prietenele sale, a simțit cum corpul i „se micșorează”, până când, la un moment dat, tot ceea ce era în jur a devenit „negru”.

„Acela a fost momentul în care am știut că sunt pe cale să mor”, a povestit aceasta, în mediul online, prin intermediul unui filmuleț care a strâns sute de mii de vizualizări. 

Înainte de a se prăbuși pe o canapea, Jade s-a confruntat cu stări de greață, cu amețeli, iar gura îi era uscată, acestea fiind semne ale unui accident vascular cerebral, provocat de căldura excesivă.

„Totul trebuie să se fi întâmplat în câteva clipe, dar mi s-a părut că a durat mult mai mult și acest sentiment profund de greață totală m-a lovit ca o tonă de cărămizi”, a mai povestit aceasta.

Mai mult decât atât, stările fizice erau din ce în ce mai accentuate și simțea cum corpul ei începe să treacă printr-o serie de schimbări de mari proporții: „Aveam senzația că mi se umflă capul, dar tot corpul meu parcă se micșora. Nu mai cunoscusem așa ceva până atunci”. 

În urma trăirilor fizice pe care le avea în acele momente, Jade a mărturisit că acceptase că va muri și își dorea ca toată acea durere să se încheie: „M-a făcut să fiu complet de acord cu moartea, pentru că voiam să dorm pentru totdeauna. Apoi, totul s-a întunecat și atunci am știut că sunt pe cale să mor”.

Imediat, Jade a fost transportată, de urgență, la Spitalul St. Vincent, unde, conform spuselor acesteia, a fost resuscitată cu ajutorul unui defribilator. Aceasta ar fi stat internată timp de patru zile, iar medicii i-ar fi spus că a fost moartă timp de trei minute. 


Sursa foto: captură video

VEZI ȘI VIDEO 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni