• PRO TV
  • Profită de oportunitatea de a investi și trăi în apartamente de lux în Mamaia Nord: ansamblul Axxis Nova Resort & SPA

Profită de oportunitatea de a investi și trăi în apartamente de lux în Mamaia Nord: ansamblul Axxis Nova Resort & SPA

Profită de oportunitatea de a investi și trăi în apartamente de lux în Mamaia Nord: ansamblul Axxis Nova Resort & SPA

Dacă visezi la o destinație care să te răsfețe cu priveliști de neuitat la mare, servicii premium și o atmosferă relaxantă, descoperă unul dintre cele mai importante proiecte imobiliare de pe litoralul Mării Negre - Axxis Nova Resort & SPA. 

Situat în Mamaia Nord, chiar la malul mării, complexul rezidențial și hotelier te va cuceri cu facilitățile de top și cu experiența unică pe care o vei trăi.
 
Ai șansa să te bucuri de priveliști de neuitat de la terasa apartamentului tău sau să investești într-un complex rezidențial cu un potențial mare de dezvoltare. Alege astfel, să trăiești în cadrul unui ansamblu rezidențial de top, un spațiu dedicat stării tale de bine.

Cunoaște complexul rezidențial și hotelier ce poate deveni oaza ta de relaxare

Amplasat ideal, în vecinătatea plajei din Mamaia Nord, complexul integrat Axxis Nova Resort & SPA va oferi atât rezidenților cât și turiștilor posibilitatea de a se bucura de cele mai moderne facilități și servicii high-end, ce vor fi disponibile tot anul. Ansamblul va fi compus din 6 imobile rezidențiale (Madrid, Roma, Paris, Lisabona și Monte Carlo), ce vor avea peste 1500 de apartamente, precum și un hotel de 5 stele (AXXIS Mundi).



 
Practic, întreg resortul va deveni o destinație turistică high-end, deschis pe tot parcursul anului. În acest sens, rezidenții și turiștii se pot bucura de o gamă diversificată de facilități atractive și servicii de top, printre care se numără:
 
Centru SPA (cu piscină interioară și exterioară încălzită)
Sală de fitness
Terenuri de sport (baschet, volei)
Plajă Blue Flag de 20.000 de metri pătrați
15.000 de metri pătrați de spații verzi și grădini amenajate
Loc de joacă pentru copii
Cabinet medical
Restaurante și cafenele
 
Acestea și multe altele vor crea un mediu ideal pentru a-ți petrece vacanțele sau pentru a avea o viață confortabilă și relaxantă.

 
Alege să locuiești într-un apartament de lux cu vedere spre mare

În momentul de față ai posibilitatea de a viziona și a achiziționa apartamente și studiouri în primul imobil finalizat din cadrul complexului, blocul Madrid, ce dispune de 252 de unități locative. Apartamentele de vânzare în Mamaia Nord sunt complet finisate, încadrându-se în cele trei stiluri de amenajare propuse de către dezvoltator: AXXIS, Solis și Luna.
Fiecare locuință prezintă numeroase facilități ce îți asigură confortul pe tot parcursul anului, precum: centrală termică, încălzire prin pardoseală, aer condiționat, parchet și sistem Smart Home. În plus, te poți bucura de briza marii de pe propria terasă sau poți admira frumoasele răsărituri prin ferestrele largi, ce permit luminii naturale să scalde interiorul.
 
Realizează o investiție sigură și promițătoare

Statisticile arată că turismul este într-o continuă creștere, iar cererea pentru destinații premium de vacanță este în plin avânt. Complexul Axxis Nova Resort & SPA este amplasat într-o zonă cu potențial turistic ridicat, în apropiere de cele mai populare atracții și activități de pe litoral. 
 
Astfel, dacă dorești să achiziționezi unul sau mai multe apartamente noi în Mamaia pentru a te bucura de o viață relaxantă la malul mării sau pentru a investi, dezvoltatorul imobiliar îți oferă toate facilitățile și detaliile necesare.
 
Ai posibilitatea să închiriezi în regim turistic sau pe termen lung, resortul urmând a fi deschis tot timpul anului. Beneficiezi de sistem de Property Management dedicat, care se va ocupa de tot ceea ce este necesar pentru buna gestionare a investiției tale. Prin urmare, ai șansa de a te alătura unui proiect integrat și a unei zonei în plină expansiune, care va continua să evolueze și să prospere.
 
 
 
Fii parte din „Ansamblul Rezidențial și Hotelier Exclusivist al Anului” (premiu oferit în cadrul Galei Real Estate Magazine) și investește într-un ansamblu rezidențial cu o locație excelentă. 
 
Profită de  o oportunitate unică de a te bucura de beneficiile financiare ale investiției, dar și de o experiență de vacanță excepțională în propriul tău colț de paradis.
 
Articol conceput și redactat de agenția de marketing digital Omniflux.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni