• PRO TV
  • O nouă lovitură pentru Pescobar! Restaurantele din Timișoara și din Snagov, închise de ANPC: „Măcelul continuă”

O nouă lovitură pentru Pescobar! Restaurantele din Timișoara și din Snagov, închise de ANPC: „Măcelul continuă”

O nouă lovitură pentru Pescobar! Restaurantele din Timișoara și din Snagov, închise de ANPC: „Măcelul continuă”

ANPC a închis restaurantele pe care Pescobar le deținea și în Timișoara, dar și în Snagov, la doar câteva zile după ce l-a închis pe cel din Herăstrău. 

Comisarii de la Protecția Consumatorului au găsit mizerie și peste 270 de kilograme de fructe de mare și de pește, toate ținute în condiții improprii, descoperind, de asemenea, că localul nu avea autorizație de la primărie.

Mai mult decât atât, spațiile frigorifice și congelatoarele nu avea elemente de identificare-caracterizare, unele produse depășiseră termenul limită de consum (13.09.2023, 15.09.2023), nu erau respectate vecinătățile în spațiile de depozitare, oăule nu erau curățate și dezinfectate în mod corespunzător, având urme biologice pe ele.

De asemenea, spațiul de preparare al mâncării, spațiul de servire și spațiul de depozitare nu erau igienizate în mod corespunzător, iar tavanul prezenta infiltrații de umezeală, în timp ce unele porțiuni lipseau.

În urma controlului efectuat la restaurantul din Timișoara, a fost dată o amendă în valoare de 15.000 de lei, dar și un avertisment, fiind dispusă măsura opririi temporare a serviciilor, până în momentul în care toate problemele vor fi remediere.

Pe lângă aceste măsuri, produsele neconforme au fost oprite definitiv de la comercializare și au fost retrase de la consumul uman. (VEZI FOTOGRAFIILE ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS)

Nici localul de la Herăstrău nu a rămas neatins, fiind și el închis temporar de către ANPC. Cu toate acestea, Pescobar susține că singurul motiv pentru care a fost închis la Snagov este din cauza lipsei autorizației DSP.

„Am fost închis la Herăstrău, chiar dacă mi-am plătit toate amenzile. Am fost închis și la Snagov, chiar dacă acolo n-au găsit absolut nimic, dar pentru că n-am autorizație la DSP, m-au închis și acolo.(...) Măcelul continuă. N-am ce să mai zic, totul stă în puterea unui singur om”, a declarat acesta, în mediul online. 

 

Sursa foto: Știrile Pro TV, Facebook 

VEZI ȘI VIDEO 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni