• PRO TV
  • Kanye West are un set de reguli bizare pentru Bianca Censori. Dezvăluirile făcute de o sursă apropiată cuplului

Kanye West are un set de reguli bizare pentru Bianca Censori. Dezvăluirile făcute de o sursă apropiată cuplului

Kanye West are un set de reguli bizare pentru Bianca Censori. Dezvăluirile făcute de o sursă apropiată cuplului

După divorțul de Kim Kardashian, Kanye West are o nouă muză în persoana Biancăi Censori. De câteva luni bune, rapperul și soția sa țin prima pagină a ziarelor din lumea întreagă cu ținutele lor bizare.

Persoane din anturajul vechi al Biancăi Censori și-au exprimat îngrijorarea cu privire la comportamentul ei din ultima vreme și au încercat să ia legătura cu ea.

Gallery

O sursă a dezvăluit în exclusivitate pentru Daily Mail că nevasta lui Kanye a avut un mesaj tranșant pentru toți cei care au întrebat-o „dacă este bine”. Bianca le-a transmis că sunt doar invidioși pe succesul ei. 

„Câțiva dintre prietenii ei au reușit în cele din urmă să dea de ea, dar nu a fost interesată să vorbească și nici nu a fost interesată de grijile lor pentru ea. Le-a închis tuturor. Le-a spus să tacă și să-și vadă de viața lor. Ea spune că prietenii ei sunt doar invidioși pe succesul ei”, a declarat un prieten apropiat pentru sursa menționată mai sus.

Ce reguli trebuie să respecte Bianca Censori

Potrivit aceluiași tabloid britanic, Kanye West are un set de reguli bizare pentru soția sa.

„Bianca nu are voie să vorbească în public și trebuie să poarte doar ceea ce își dorește el. De asemenea, i se cere să mănânce anumite alimente și să facă exerciții fizice, chiar dacă Kanye nu face exerciții fizice”, a declarat o sursă apropiată cuplului pentru Daily Mail.

„Ea nu mai gândește singură și ascultă de el, pentru că a convins-o că sunt de viță nobilă”, a adăugat sursa.

Nu ar fi prima dată când Kanye le impune anumite lucruri persoanelor din jurul său.

În timpul unei defilări Yeezy, Kanye a avut directive clare pentru modelele sale.

„Fără poze sexy. Nu vă comportați ca niște oameni cool. Fără mișcări rapide, fără mișcări lente”, le-a transmis Kanye. Modelele nu aveau voie să „șoptească, să zâmbească, să cânte, să danseze sau să aibă contact vizual”. De asemenea, li s-a spus: „Nu vă scoateți hainele sau pantofii. Păstrați pozițiile până la sfârșitul spectacolului. Nu vă uitați la camera”.

Kanye a recunoscut că în timp ce lucra la albumul său „Jesus is a king” le-a cerut celor implicați în proiect să se abțină de la sexul premarital.

„Nu am fost niciodată în stare să fac sex înainte de căsătorie. (…) Au fost momente în care le ceream oamenilor să nu facă sex premarital în timp ce lucrau la album. I-am întrebat: «Poți să lucrezi și să te concentrezi pe asta?». M-am gândit că am putea să ne concentrăm cu toții și să postim - familiile care se roagă împreună, rămân împreună”, a explicat Kanye.

Daily Mail a confirmat, de asemenea, că mariajul lui Kanye cu Bianca este legitim. Cei doi s-au căsătorit în 20 decembrie 2022, în Palo Alto, California, potrivit documentelor obținute de publicație.

Fotografii: Getty Images/ Profimedia Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni