• PRO TV
  • Oana Lasconi, o nouă reacție în scandalul cu mama ei: „Regret!”

Oana Lasconi, o nouă reacție în scandalul cu mama ei: „Regret!”

Oana Lasconi, o nouă reacție în scandalul cu mama ei: „Regret!”

Oana Lasconi a revenit în cursul zilei de miercuri, 8 noiembrie 2023, cu un nou mesaj în care își expune regretul pentru declarațiile făcute sâmbătă, împotriva mamei sale.

Gallery

​Elena Lasconi a dezvăluit într-un interviu recent că a votat „DA” la referendumul pentru familia tradițională, organizat în 2018. Declarația sa a creat multe controverse, a dus la retragerea acesteia de pe lista pentru alegerile europarlamentare și a provocat o reacție dură din partea propriei fiice, Oana. 

Sâmbătă după-amiază, Oana a făcut o serie de declarații în care o ataca pe mama ei pentru mărturisirile din interviu. Aceasta a menționat inclusiv că se simte „dezgustată” și a acuzat-o pe Elena Lasconi de „discriminare jegoasă”. 

La patru zile distanță de la izbucnirea conflictului, Oana Lasconi a ieșit în spațiul public cu o nouă declarație. Aceasta spune, de această dată, că regretă modul în care a reacționat și că nu ar fi fost necesară o astfel de ieșire, în care emoțiile au copleșit-o.

„Regret felul în care am făcut declaratia de sâmbătă. Nu ar fi trebuit să mă arunc cu capul înainte și să fac declarații când emoția era la maxim, asta e clar. Regret felul în care am făcut-o, regret momentul în care am făcut-o. Ar fi trebuit să fiu mai diplomată și este o lecție destul de dură pentru mine, dar o lecție pe care vă jur ca am învățat-o. Acest scandal mi-a demonstrat un lucru clar, și anume că avem foarte, foarte mult de muncă - homofobia nu înseamnă doar ură sau frică, cum am mai văzut pe internet”, susține Oana Lasconi.

Sursă foto: Facebook, Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni