• PRO TV
  • Ana Morodan, moment de vulnerabilitate pe rețelele sociale. Ce mărturisire le-a făcut fanilor

Ana Morodan, moment de vulnerabilitate pe rețelele sociale. Ce mărturisire le-a făcut fanilor

Ana Morodan, moment de vulnerabilitate pe rețelele sociale. Ce mărturisire le-a făcut fanilor
Sursa: Instagram

Ana Morodan este într-un continuu proces de schimbare ca om, după incidentul neplăcut din trafic de la începutul anului. Fosta contesă digitală, cum își spune acum, s-a confesat în fața admiratorilor ei, cărora le-a dezvăluit că suferă.

Ana Morodan este alt om după incidentul cu poliția din luna martie a acestui an. Aflată în plin proces de schimbare, fosta contesă digitală a făcut o mărturisire neașteptată pe Instagram. Vedeta dezvăluie că nu se simte bine în pielea ei, din cauza kilogramelor în plus.

Am venit în Bali să plâng la sală. Mă simt grasă și urâtă și vreau să știți asta.

Trăiesc o viață privilegiată, pentru care sunt foarte recunoscătoare, dar încă mai am multe momente în care eu, Ana Morodan, fata cunoscută pentru încrederea în sine, mă simt urâtă sau, în ultimul timp, grasă și mai pot număra cel puțin patru lucruri pe care le urăsc la mine azi. Dar nu mă simt fragilă. Nu sunt fragilă”, a scris Ana Morodan pe rețeaua socială.

Gallery

Ana Morodan a ales să facă terapie și meditație, pentru a-și reveni din șocul celor trei dosare penale cu care s-a ales după ce a fost surprinsă sub influența substanțelor interzise. Vedeta a fost condamnată la închisoare cu suspendare, în primă instanță, și de atunci a pornit pe un drum al schimbării de sine.

Ana Morodan: „Celebritatea nu m-a făcut fericită, m-a otrăvit”

În mesajul ei către admiratori, Ana Morodan susține că a învățat o lecție prețioasă după incidentul cu poliția. A realizat că celebritatea și faima sunt surogate de fericire și că tocmai acestea au „otrăvit-o”.

Mă simt grasă și urâtă astăzi, dar nu mă simt firavă. Nu am fost niciodată firavă. Acesta este acel ingredient secret pe care îl iubești sau îl urăști la mine. Am încredere în cine sunt, așa cum am făcut de atâtea ori înainte. Stau dreaptă și nu mi-e frică. O să câștig! Și tu vei reuși!”, a mai scris Ana Morodan.

Fotografii: @anamorodan

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni